Neligový turnaj 7.9.2019

18.09.2019 | Nezařazené | 0 komentářů

V sobotu 7.9 proběhl na hale SK Jihlava neligový turnaj, který byl původně plánovaný na venkovní hřiště. Počasí nám bohužel nepřálo. Turnaj byl složený z domácích hráčů z kategorií elévů a mladších žáků. Celkem se poskládala 4 družstva, která byla na stejné úrovni. O přestávkách proběhla soutěž ve slalomu a v nájezdech, kde hráči předvedli své dovednosti. Účel zahrát si naplno a fairplay byl splněn. Jako odměnu, každý obdržel zdravou cenu v podobě banánu a jablka.

SK Červení: D. Šoukal, P. Černý, A. Trnka, E. Karbašová, V. Žáková, N, Fukasová, T. Severa.

Trenér: J. Harasim

Svými výkony potěšila oko diváka E. Karbašová, která se stala nejlepší střelkyní svého týmu a to i přes to, že byla jeden zápas gólmankou. Milým překvapením pro mě byl výkon V. Žákové, která je velkým příslibem do budoucna. N. Fukasová, byla nejmladší hráčkou a sbírala zkušenosti. D. Šoukal ukázal svůj potenciál a přehled ve hře. T. Severa v nasazení zlomil hokejku – opět. 

SK Bílí: Š.Šoukal, P. Chovancová, E. Hink, M. Frýba, J. Pejchalová, A. Harasim, B. Davidová, Svorada.

V tomto týmu byli nejlepšími hráči Š. Šoukal, A. Harasim, P. Chovancová. Nováčci Svorada s E. Hinkem sbírali cenné zkušenosti. J. Pejchalová s B. Davidovou v některých pasážích předváděly hezký florbal.

Trenér: M. Tesař

SK Zelení: L. Stránský, A. Nováková, A. Vospěl, J. Koumar, J. Pejchal, E. Šmardová, Dobrovolný.

Trenér: V. Tesař

L. Stránský předvedl, že florbal opravdu umí hrát. J. Koumar byl velice platným hráčem. E. Šmardová předvedla velké zlepšení po technické stránce a s jejím nasazením a všestranností nešla přehlédnout. J. Pejchal odehrál nejlepší zápasy a neustále se zlepšuje.

SK Černí: O. Kolář, L. Tesařová, M. Tesař, V. Štoll, M. Zoubek, V. Wieznerová, O. Bednář, L. Novák, T. Koumar.

O. Kolář předváděl svoje technické kousky a zapracoval i na fyzičce. L. Tesařová ukázala, že se umí kousnout a hrát přes bolístky. M. Tesař nám vyzrává ve střelce a snažil se být agilní. M. Zoubek byl další hráč, který neskutečně herně a technicky vyrostl a velmi mile mě překvapil. O. Bednář se na prvním turnaji rozkoukával a sbíral herní minuty. V. Wieznerová předvedl svůj nejlepší výkon. L. Novák ukázal, že je nejen platným hráčem v poli, ale i gomanem.T. Koumar ukázal proč byl jako jediný hráč věkem eléva posunut o kategorii výš.

Jsem rád za účast a nasazení hráčů a přístup rodičů.

Trenér: M. Karbaš

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *