Elévové: Odehráli turnaj v Přibyslavi

10.10.2019 | Nezařazené | 0 komentářů

V neděli 6.10.2019 odstartovala liga Vysočiny elévů, kde nás jako domácí tým hostilo družstvo Havlíčkova Brodu. V netradičním čase tým SK Jihlava odcestoval s dvěma týmy do místa konání. Tým SK Ježci byl sestaven z elévů, SK Lvíčata tvořily jejich kolegyně z oddílu. Po rozpačitém úvodu, kde jsme museli čekat, až se dohraje v místní hale volejbal, kde naši elévové podpořili fanděním tým z Pelhřimova, se po půlhodinovém zpoždění rozběhl turnaj.

Sestava SK Jihlava lvíčata: pro tento turnaj tým tvořila děvčata ve složení: Šmardová, Pejchalová, Žáková, Tesařová, Jelínková, Fukasová, Davidová, Chovancová, Nováková
trenéři – Miroslav Tesař, Miroslav Jelínek 

TJ Sokol H.Brod Erupting Dragons – SK Jihlava Lvíčata

4 – 1

BRANKY Jihlavy: Šmardová

Děvčata se rozkoukávala a rozehrávala. Čestný úspěch vsítila Emča Šmardová po pěkné nahrávce od Leontýny Tesařové. 

Sklo Bohemia Světlá n.S – SK Jihlava Lvíčata 

1 – 4

BRANKY Jihlavy: Šmardová, Pejchalová, Jelínková, Davidová

Bylo vidět, že soupeř je trošku slabší a toho Lvíčata využila. Po většinu zápasu se hrálo na jednu branku. Zaslouženě Lvíčata vyhrála. 

SK Jihlava Ježci – SK Jihlava Lvíčata 


6 : 2

BRANKY Jihlavy: Pejchalová, Jelínková

Bylo znát, že se děvčata a kluci znají z jednoho oddílů. Do poloviny zápasu držely holky vyrovnané skóre. 

TJ Sokol H.Brod Erupting Dragons – SK Jihlava Lvíčata

2 : 3

BRANKY Jihlavy: Chovancová 2×, Jelínková

Poslední zápas proti stejnému týmu jako první zápas. Tentokrát se hrál ze strany děvčat jiný florbal. Vítězství nakonec děvčata těsně uhájila.

Očima trenéra M. Tesaře – tým složený výhradně z děvčat může konkurovat každému týmu. Je vidět, že je před námi ještě hodně práce na zlepšení. Škoda jen, že nemohla pro zranění nastoupit Eliška Karbašová.

Trenérské duo se shodlo, že nejlepší hračkou Lvíčat se stane za tento turnaj Veronika Žáková a to i přesto, že to byl její první velký turnaj. 

Sestava SK Jihlava Ježci: Harasim A., Píša J., Zoubek M., Pospíchal M., Přenosil M., Štoll V., Severa T. a Pejchal J. trenéři – Miroslav Tesař, Miroslav Jelínek 

Sklo Bohemia Světlá N/S – SK Ježci

2:6

BRANKY Jihlavy: Severa T.2x, Pejchal J.,Štoll V., Pospíchal M., Harasim A.

Do branky se postavil Píša J., který ukázal flexibilitu, pohyblivost a rychlost ruku, kterou přiváděl střelce k zoufalství. V zápase hráči prokázali šikovné ruce (Štoll V.), chytrost a eleganci při zakončení (Harasim A.). Bojovnost a nasazení z hráčů bylo patrné celé utkání.

SK Ježci – Havlíčův Brod

4:4

BRANKY Jihlavy: Pejchal J., Harasim A., Píša J,Štoll V.

Nejvyrovnanější zápas turnaje, kde tým soupeřů táhl šikovný hráč s č.7 odchytal Severa T. V zápase bylo vidět, jak důležité je mít správnou délku florbalových holí, kdy hráčům Brodu byly v předbrankovém prostoru na obtíž. Toho jsme chytře využili a z bezprostřední blízkosti branky jsme vsítili hned 3 góly. Jako výborný obranář se projevil Zoubek M., který se neúnavně vracel zodpovědně do obrany.

SK Ježci – SK Lvíčata 

6:2

BRANKY Jihlavy: Píša J.3x,Harasim A.,Štoll V.,Přenosil M.

V zápase Ježci proti svým oddílovým kolegyním začali velmi rozpačitě až zakřiknutě. Do poloviny zápasu vyrovnaný boj o každý míček a každičký centimetr hřiště odchytal Severa T. Nejaktivnější střelec Píša J. nakonec dosáhl hattricku. Měli jsme spoustu šancí, ale chyběla nám rozvaha a vetší klid v koncovce.

SK Ježci – Sklo Bohemia Světlá N/S

8:1

BRANKY Jihlavy: Harasim A. 3x, Štoll V. 2x, Zoubek M., Pospíchal M., Pejchal J. 

Opětovně jsme nastoupili proti soupeři z prvního utkání, který už byl očividně porcí zápasových minut unavený. Na naši branku vyslal minimum střel z nichž se jedna po nešťastném odrazu dostala za záda gólmana Přenosila M. Zápas jsme měli pevně pod kontrolou a s velkou chutí jsme si zastříleli a nechali se hrou bavit.

Těžko hledat nejlepšího hráče týmu Ježků, kde všichni předváděli pěkné výkony. Snad jen vyhlásit nejlepšího střelce týmu, kterým byl A. Harasim

Musím poděkovat hráčům za přístup a nasazení během turnaje, který trenér elévů J.Harasim zhodnotil jako povedený vstup do nového ročníku. V neposlední řadě patří velké DÍKY rodičům za přístup, podporu a vytvoření skoro až domácího prostředí sportovní haly v Přibyslavi.  

 

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *