Juniorům se v Třešti dařilo

20.11.2019 | Nezařazené | 0 komentářů

V neděli 10. listopadu se junioři SK Jihlava vydali na turnaj do Třeště, kde je čekali soupeři z Přibyslavi a Okříšek.

SK JUVENIS PŘIBYSLAV x SK Jihlava

6 : 13

Branky Jihlavy: 4. Bačkovský (-), 11. Vlk (Jirků), 12. Jirků (-), 14. Andrýsek (Žaloudek), 15. Vyskočil Š., 15. Barimov (Jirků), 28. Vlk (Vácha), 35. Bača (Štoll), 38. Štoll (-), 41. Andrýsek (Bača), 43. Žaloudek (Vyskočil), 44. Vlk (Žaloudek), 45. Andrýsek (Žaloudek)

První zápas začal pro Jihlavu dobře, když si ve 4 minutě srazil míček do vlastní brány obránce Přibyslavi. Ta v 10 minutě vyrovnala na 1:1. Do konce první třetiny ještě Jihlava stihla přidat nějakou branku a do šatny odcházela za stavu 6:2. Druhá třetina začala lépe pro Přibyslav, která vstřelila 3 góly stáhla náskok Jihlavy. Ta ale ještě před druhou přestávkou stihla přidat na tempu a vsítit gól na 7:5. Třetí třetinu začala Jihlava trpělivě, a to přineslo góly do sítě soupeře. Po výborném výkonu se skóre zastavilo na konečných 13:6 pro Jihlavu.

Komentář: Zápas začal pro Jihlavu dobře. První třetina byla dobře odehraná. Ve druhé třetině jsme ubrali na tempu a to vedlo k obdrženým brankám. Na třetí třetinu jsme ale opět zabrali a po pár brankách bylo vidět že dnes bereme body my.

SK Jihlava X PSKC OKŘÍŠKY

7 : 1

Branky Jihlavy: 12. Vlk (-), 14. Vlk (-), 16. Andrýsek (Štoll), 19. Jirků (Andrýsek), 20. Vlk (Jirků), 25. Jirků (Bača), 34. Andrýsek (Štoll)

Druhý zápas začal lépe pro soupeře, který se prosadil v 6 minutě. Jihlavu pak nabudili dva rychlé góly, a stav na konci první třetiny byl příznivější pro nás. 2:1. Zbytek zápasu Jihlava ukazovala, že umí dominovat na hřišti a přidávala jeden gól za druhým. Na konci zápasu se tak radovala z vítězství 7:1.

Komentář: V menším počtu hráčů na obou stranách, kdy se čekalo že bude zápas více o trpělivosti, se hrálo v rychlém tempu. My jsme to tempo udrželi po celý zápas, a kromě jednoho gólu soupeře jsme je k ničemu nepustili. Z turnaje si tak odvážíme plný počet bodů a doufáme, že se bude dál takhle dařit naším mladým nadějím.

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *