Muži bojovali o druhé místo tabulky

22.11.2019 | Nezařazené | 0 komentářů

Muži odehráli v sobotu desáté ligové kolo na domácí palubovce proti týmu Hornets Brno ZŠ Horní.

SK Jihlava – Hornets Brno ZŠ Horní

9 – 10p
(5:6, 3:1, 1:2, 0:1)

BRANKY: 2. Paul (Horský Jan), 6. Beránek (Strejček), 9. Beránek M. (Štoll), 11. Paul (Daněk), 12. Jirků V. (Žaloudek), 21. Paul (Zápotočný), 32. Horský Jan (Paul), 40. Beránek J. (Beránek M.), 54. Beránek J.
(Daněk)

Začátek zápasu byl pro Jihlavu hodně povedený, když si domácí hned v úvodu dokázali vytvořit několik gólových situací a díky tomu ve dvanácté minutě vedli 5:2. Ovšem hodně ofenzivní první třetina z obou stan přinesla ještě zvrat a hosté dokázali do šatny skóre otočit ve svůj prospěch na 5:6.
Do druhé třetiny šel domácí tým s tím, že se zaměří více na obranu, bude hrát na balónku a díky tomu uklidní zápas oproti hodně ofenzivní první třetině. To se povedlo na výbornou, když se skóre otočilo a domácí vyhráli druhou třetinu 3:1. V závěrečné třetině hra pokračovala opatrnou hrou a nikdo nechtěl udělat zbytečné chyby. To se nepodařilo v druhé polovině třetiny, kdy Jan Beránek sice nejprve výbornou trefou skóroval, ale dále
následovalo několik sérií zbytečných chyb, které Brno dokázalo využít a vyrovnat tak stav. Zápas šel do prodloužení. Prodloužení bohužel pro domácí netrvalo dlouho a Brno v 32 sekundě po zmatcích v brankovišti vstřelilo vítěznou branku.

Komentář trenéra domácích Komendy: Dobře odehraný zápas z naší strany a to i díky vytíženosti všech hráčů. Škoda některých částí hry, kde jsme nechali zbytečně otevřenou hru a soupeř to potrestal.

Sestava: Navrkal, Cacek – Daněk, Škurla, Holoubek, Trojan, Strejček, Beránek J, Beránek M, Štoll, Horský Jan, Vyskočil O., Žaloudek, Jirků, Vyskočil Š., Kasper, Paul, Kružík, Vyskočil Š., Horský Jakub, Zápotočný, Blažíček

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *