Liga Vysočiny Elévů Jihlava 10.11.2019

24.11.2019 | Nezařazené | 0 komentářů

Další ligové, krajské kolo ligy elévů se konalo na domácí palubovce. Na turnaji opět startovala 2 družstva oddílu SK Jihlava. V mrazivém ránu se sešlo družstvo SK Ježci v dobré a bojovné náladě. Hráče elévů SK Ježci pro tento turnaj doplnila dvojice hráčů. Prvním byl T. Charvát “ostaršený“ mladší žák, patřící věkově právě do kategorie elévů. Druhým pak byl J. Mikeš, člen klubové přípravky, který si o nominaci řekl výbornými výkony ve své kategorii.

Sestava SK Ježci: A. Harasim , T. Charvát, J. Píša, J. Mikeš, V. Štoll , B. Davidová, T. Severa , M. Přenosil, E. Šmardová, N. Vrátná

SK Ježci – SK Lvíčata

4:1

Branky Jihlavy: B. Davidová 2x, V. Štoll , J. Mikeš

V prvním zápase turnaje byl viděn bratrovražedný klubový souboj. Vyrovnaný duel proti svým kamarádům odchytal universál T. Charvát. Vcelku vyrovnaný a ze začátku opatrný duel. Oba týmy si vytvořili mnoho šancí. Po počátečním oťukávání se projevila větší hladovost a touha po vítězství. B. Davidová ukázala své šikovné ruce a pohotovost střelby, když 2x skórovala a misky vah se převážily na stranu Ježků.

SK Ježci – PSKC Okřísky – Rudíkov

2:4

Branky Jihlavy: T. Charvát, E. Šmardová

Výsledkově nejméně povedený zápas odchytal obratný J. Píša. Soupeře jsme nasazením a pohybem přehrávali, ale laxnost a nedůraz při zakončení, nás připravila o lepší výsledek. Občas chybělo i štěstí, hlavně T. Charvátovi, který několikrát trefil konstrukci svatyně. Soupeř nás vyškolil z produktivity střelby.

SK Ježci – FBŠ Jhlava

10:1

Branky Jihlavy: A. Harasim 3x, T. Charvát 2x J. Píša, J. Mikeš, N. Vrátná, B. Davidová, V. Štoll

V zápase, kde Ježci nastoupili proti svým kamarádům a spolužákům ze základní školy, bylo o motivaci postaráno. Od první do posední minuty jsme měli zápas pevně v rukách. Všichni šlapali na plné obrátky a radost ze hry byla patrná. Za zmínku stojí akce, kterou započala N. Vrátná, vybojováním míčku za vlastní brankou. Následným pasem skoro přes celé hřiště na T. Charváta, který předložil “na zlatém podnose“ míček před odkrytou branku V. Štollovi , který nabídku přijal a skóroval. Akce se musela líbit i nezaujatému diváku. Tým podpořil jistými zákroky T. Severa.

SK Ježci – Pacovští Honzíci

8:0

Branky Jihlavy: V. Štoll 3x, A. Harasim 2x, J. Mikeš 2x, J. Píša

Ve stejném duchu, jako proti FBŠ, jsme pokračovali i proti Honzíkům. Hráli jsme jako dobře promazaný stroj. Děti se pohybem a hrou bavily. S lehkostí zakončovaly z různých pohledných akcí. Zde se podařilo T. Severovi ubránit čisté konto.

Tým Ježků po celý turnaj odehrál ve výborném nasazení a tempu. Hráči se skvěle doplňovali a v každém zápase odevzdali maximum.  Těžko se hledá nejlepší hráč, protože by si ocenění zasloužili všichni. Nejde opomenout hráče J. Mikeše, který ukázal svůj obrovský potenciál. Šikovný, dravý a neúnavný bojovník výborně zapadl do týmu. Po zralé úvaze trenérů je J. Mikeš vyhlášen nejlepším hráčem týmu SK Ježci.

Závěrem obrovské poděkování desateru “ Ježčích gladiátorů“ za vzorný přístup k turnaji a za plnění trenérských pokynů a rad.

Trenéři: Tesař M., Přenosil M.

Sestava SK Lvíčata: Pejchalová J., Pejchal J., Pospíchal M., Svorada O., Zoubek, M. ,Buček V., Staněk D., Karbašová E., Jelínková S., Fukasová N.

SK Ježci – SK Lvíčata

4:1

Branky Jihlavy: Karbašová E.

V prvním zápase jsme se utkali s oddílovým týmem, který nás předčil v agresivitě a nasazení. Bohužel svůj vliv měl slabší výkon golmana a mladších hráčů, kteří se potulovali po hřišti. Výborný golman soupeře a naše nepřesná koncovka rozhodla o výsledku utkání. Pozitivní byl výkon V. Bučka a týmový výkon M. Pospíchala.

V brance – Zoubek M.


SK Lvíčata – FBŠ Jihlava

6:3

Branky Jihlavy: Karbašová E. 2x, Pospíchal M. 2x, Staněk D. 2x

Zápas ve kterém jsme mladšího soupeře uzamkly před jeho branku a trefovali pasivního golmana. Výsledek měl být jednoznačnější, ale naše splašenost v koncovce a náše golmanka, který se bála míčku tomu zabránili. Třetí méně zkušená lajna dělala chyby ze kterých se postupně poučovala. Musím vyzdvihnout výkon J. Pejchala, E. Karbašové, M. Zoubka v jedné lajně, která soupeři nic nedovolila. Velký posun udělala J. Pejchalová, která plnila pokyny trenérů.

V brance – Jelínková S.

PSKC Okřísky, Rudíkov – SK Lvíčata

6:2

Branky Jihlavy: Buček V., Zoubek M.

Zápas, který se nám moc výsledkově nepovedl, ale herně se mohl líbit. V brance průměrně zachytala E. Karbašová.

V brance – Karbašová E.

Pacovští Honzíci – SK Lvíčata

3:8

Branky Jihlavy: Karbašová E. 2x, Staněk D., Pejchal J., Zoubek M. 3x, Pejchalová J.

V brance výtečně odchytal V. Buček, který neměl konkurenci mezi našimi golmany. Nejlepší individuální přechod přes dva protihráče na turnaji s gólovým zakončením předvedla E. Karbašová. Střelecky se prosadilo celkem 5 hráčů, což hovoří o vyrovnané kvalitě kádru.

V brance – Buček V.

Celkově turnaj hodnotím pozitivně. Tým předváděl týmový výkon a snažil se hrát florbal technicky přesně s nasazením. Nové úkoly plnil M. Pospíchal, který nesobecky zvedal výkony lajn ve kterých hrál, za což ho musím moc pochválit. Výtečně zahrál J. Pejchal, který vyrostl v technického hráče, který umí zabrat. Nejlepším střelcem týmu s velkým citem pro hru se stala E. Karbašová, která potvrdila střeleckou formu z turnaje mladších žáků. Nejlepším hráčem musím vyhodnotit jednoho z nejmladších V. Bučka, který na svůj věk předvádí neskutečné věci. Novým objevem se stává nováček D. Staněk, který prokázal velké nasazení. Aktivní M. Zoubek zaznamenal hattrick a začal u florbalu přemýšlet a orientovat se ve hře. Cenné zkušenosti sbírali především J. Pejchalová, O. Svorada, N. Fukasová a S. Jelínková, kteří mají teprve to nejlepší před sebou a ukázali svůj potenciál. Jen tak dál !!!

Trenéři : Karbaš M., Jelínek M.

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *