Výborný výkon žen na body nestačil!

2.12.2019 | Nezařazené | 0 komentářů

V rámci 11. kola přivítaly ženy SK Jihlava na své palubovce favorizovaný celek z Třince.

SK Jihlava – FBC Ossiko Třinec

2 – 4
(1:2, 1:0, 0:2)

branky: 18. Tereza Slavíková, 26. Eliška Kučerová – 6. Petra Bieleszová, 10. Adéla Šibrová, 52. Tereza Martynková, 55. Petra Bieleszová; 

rozhodčí: Vladimír Brož – Petr Stejskal; 

vyloučení: 1:3; využití: 0:1; diváků: 71; zásahy brankářů: Martina Miksová 27 – Martina Szwanczarová 24

Úvod zápasu byl poměrně neuspořádaný, kdy se na obou stranách vyznamenaly především gólmanky. Soupeřova síla se postupně začala projevovat a v 10. minutě tak šel Třinec do vedení 0:2. Jihlavě se nedařilo udržet delší dobu v útočném pásmu, až na konci třetiny Slavíkov s Boháčkovou vytvořily tlak na hostující obránkyně a z jejich chyby dokázaly situaci využít a do šatny se odcházelo za stavu 1:2.
Do druhé třetiny domácí hráčky vstoupily zodpovědně a to především v obranné části. SK povzbudil také vyrovnávací gól Elišky Kučerové, která nejprve zkusila zakončit střelou, kterou gólmanka ještě vyrazila, ale na její dorážku už byla krátká. Všechny pokusy Třince ztroskotaly buď na bránící pětce nebo dobře chytající gólmance Martině Miksové. Na závěr třetiny domácí družstvo dostalo velkou možnost odskočit soupeři při přesilové hře 5 na 3. Bohužel všechny pokusy zlikvidovala hostující gólmanka a chybělo i štěstí, když zvonila 2x tyčka hostující branky.
I třetí třetina pokračovala v poměrně vysokém tempu a domácí celek také hnali vpřed hlasití fanoušci. Ani další přesilová hra domácích nebyla využita a naopak brzy po jejím skončení domácí SK obdrželo gól 2:3. Tentokrát přišlo vyloučení i na naší straně, kdy Aneta Rozehnalová dostala 2 minuty za sekání, ovšem soupeř svoji přesilovou hru využil. Do konce zbývalo už pouze pár minut a přesto, že bylo k vidění ještě pár pěkných situací, zápas tak skončil 2:4. Komentář trenéra Komendy: Se zápasem musíme být spokojení. Na začátku nám ještě dělali některé věci problémy, ale to se zlepšilo ve druhé třetině a je škoda jen závěru zápasu. Děkuji za nasazení všem hráčkám.

Sestava: Miksová, Kratochvílová – Slavíková, Soukupová, Součková, Vondrušková, Váňová, Syslová, Kastnerová, Jandátová, Sedláčková, Garguláková, Boháčková, Jašková, Rozehnalová, Běhounková, Kučerová

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *