Ženy v neděli získaly tři body

3.12.2019 | Nezařazené | 0 komentářů

V rámci 12. kola přivítaly ženy SK Jihlava na své palubovce tým z Havířova.

SK Jihlava – Florbal Exelsior Havířov

4 – 3
(1:1, 1:2, 2:0)

branky: 14. Kristýna Syslová, 23. Karolína Garguláková, 47. Aneta Kastnerová, 47. Anna Běhounková -Alžběta Nykodymová, 23. Alžběta Nykodymová, 35. Kristýna Pokorná; 

rozhodčí: Petr Jindra – Jiří Kučera; 

vyloučení: 1:1; využití: 0:0; diváků: 37; zásahy brankářů: Martina Miksová 12 – Tereza Mračková 18

Ženy měly jasný cíl a to vstoupit do zápasu stejně dobrým výkonem, který podaly i v sobotním zápase proti Třinci. Bohužel hned po minutě utkání hostující hráčky propálily Miksovou. Hra se přelévala ze strany na stranu a k vidění byly hezké šance na obou stranách. K vyrovnání pomohla Syslová, která z rozehrávky z dobré situace před gólmankou trefila odkryté místo v bráně.
Do druhé třetiny Jihlava vstoupila opět aktivně a hned v úvodu šla do vedení! Slavíková zachytila na středu rozehrávku hostů a nahrávkou vyslala do přečíslení Gargulákovou, která nejprve vystřelila pouze do gólmanky, ale svoji střelu ještě dorazila a to až za její záda. Vedení nám trvalo pouhých 20 vteřin, když soupeřky opět srovnaly na 2:2. Domácí celek měl více ze hry, ale produktivní byl Havířov, který dokázal jednu střelu umístit a do šatny se šlo za stavu 2:3.

Závěrečná část zápasu patřila domácím hráčkám, kdy nejprve v rozmezí 26 vteřin dokázaly vstřelit góly z výborně vytvořeného tlaku Aneta Kastnerová a Anna Běhounková. V závěrečných minutách domácí ubránily oslabení 5 na 4, kdy dostala 2 minuty Tereza Sedláčková. Do konce zápasu zbývalo něco přes 2 minuty a hostující celek zkusil hru bez gólmanky v šesti hráčkách v poli. Domácí celek se semkl a bojoval o každý míček a také výborně bránil. To přineslo ovoce a zápas skončil 4:3 pro Jihlavu!

Komentář trenéra Komendy: Dnes jsme navázali na včerejší dobrý výkon a jsem potěšen, jak to hráčky zvládly. 

Sestava: Miksová, Kratochvílová – Slavíková, Soukupová, Součková, Vondrušková, Váňová, Syslová, Kastnerová, Jandátová, Sedláčková, Garguláková, Boháčková, Jašková, Rozehnalová, Běhounková, Kučerová

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *