Ženy B na domácím turnaji úspěšné na 50%!

22.01.2020 | Nezařazené | 0 komentářů

Hned první víkend po Vánocích patřil ženám B a jejich domácímu turnaji. Čekala je dvě utkání a to proti Banes Florbal Soběslav a Sklo Bohemia Světlá nad Sázavou.

SK Jihlava – Žďár nad Sázavou B – Banes Florbal Soběslav

6 – 7

(4:0, 3:0, 3:1, 1:0)

branky: Kučerová 2x, Mácová 2x, K.Syslová 1x, T.Syslová 2x, Petrušová 1x

Ženy B vstoupily do utkání tím nejlepším možným způsobem. Již v 5. minutě otevřela stav Iveta Petrušová. Hráčky Soběslavi mohly vyrovnat o chvilku později, ale hráčky Jihlavy velice dobře bránily. Hned v 7. minutě zvýšila náskok na 2:0 nekompromisní střelou Eva Mácová. Ve stejném duchu i skončila 1.třetina, kde přidala gól Eliška Kučerová a Tereza Syslová.
Druhá třetina začala dalším gólem Terezy Syslové. Domácí hráčky dobře napadaly a pustily soupeřky jen k pár nebezpečným akcím. Špatné rozebírání hráček hostujících potrestala Eliška Kučerová a vzápětí skórovala na 7:0 i Kristýna Syslová.
Ve třetí části utkání části se ještě hostující snažily skóre upravit a dostat za záda gólmanky Jihlavy Kratochvílové alespoň jeden míček, ta však byla proti a tak se brankový rozdíl jen zvýšil na 8:0, když se Evě Mácové podařilo vstřelit další branku.


Sestava: Kratochvílová – Koumarová, Kastnerová, Syslová K., Syslová T., Flídrová, Mácová, Kučerová, Petrušová, Šťastná, Kropáčková, Dušková, Dvořáčková.

SK Jihlava – Žďár nad Sázavou B – Sklo Bohemia Světlá nad Sázavou

4 – 7

(0:2, 3:5, 1:0)

branky: Dušková 1x, Kučerová 1x, Mácová 1x, Rozmarínová 1x

Ve druhém zápase hráčky Jihlavy nastoupily proti Sklo Světlá nad Sázavou.
Nepříliš dobře pro ně začala první třetina, kdy po dobré souhře hostujících skončil míček v brance domácích. Hráčky Jihlavy si nepřenesly zodpovědné bránění z předchozího zápasu a proto se dostávaly hostující hráčky do častých přečíslení. Jeden ze samostatných úniků se podařilo hostujícím proměnit rychlou střelu k tyči a na konci první třetiny bylo tedy skóre 0:2.
V prvních minutách druhé třetiny opět začaly domácí koncentrovaně a podařilo se i hráčce Elišce Kučerové snížit na 1:2. Poté se ale opět začalo dařit hráčkám Světlé, když se domácí hráčky začaly dopouštět nedovolených zákroků a Světlá měla možnost i nájezdu, který proměnila a na tabuli již svítilo skóre 4:1. Snížila až Eliška Rozmarínová ve 20.minutě a gólmanka domácích Kratochvílová nedovolila proměnit druhý nájezd. Hráčky Světlé však dále náskok zvyšovaly i přes gól Evy Macové. Po druhé třetině tedy 3:7.
Třetí třetina již nepřinesla významnou změnu. I přes velkou snahu domácích se podařilo vstřelit branku jen Dagmar Duškové a zápas tedy skočil konečným výsledkem 4:7

Sestava: Kratochvílová – Koumarová, Kastnerová, Syslová K., Syslová T., Mácová, Kučerová, Šťastná, Rozmarínová, Kropáčková, Dušková, Pazourková

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *