Mladší žáci v Pacově

25.01.2020 | Nezařazené | 0 komentářů

Tentokrát se Přebor Vysočiny mladších žáků odehrál v Pacově. Sestava byla výrazně omlazená i z důvodů velké marodky, což nebylo vůbec na škodu. Po ranních omluvenkách musím poděkovat K. Pospíchalovi, že vzal pohotově auto, abychom se všichni dopravili do Pacova. Dále bych rád poděkoval všem fandícím rodičům za podporu, dopravu a zajímavé postřehy. J. Zoubkovi, P. Charvátovi a J. Tesařové za foto a video zdokumentování celého turnaje. M. Tesař dorazil S L. Tesařovou rovnou ze závodů v krasobruslení ze Záhřebu, aby si splnili své povinnosti v týmu, což určitě nebylo úplně jednoduché.

Pacovští Honzíci – žlutí – SK Jihlava ježci

1:8

Branky Jihlavy: D. Skořepa, D. Šoukal, D. Šoukal, D. Šoukal, M. Pospíchal, T. Charvát, D. Šoukal, V. Štoll

Zápas začal zostra, když si z vyhraného buly vzal míček D. Skořepa a protancoval s ním až do branky. 3 sekundy zápasu a už jsme vedli. 1, 2, 3 branky v rychlém sledu vsítil D. Šoukal, který mohl těžit ze spolupráce v kombinační lajně T. Charvát, E. Karbašová, která se konečně rozběhala. Pátou branku vsítil M. Pospíchal, který utekl přes celé hřiště. T. Charvát po nahrávce E. Karbašové. Dále se prosadil opět D. Šoukal, který byl při chuti a mazácky V. Štoll z těžké pozice, kdy ukázkově trefil míček ze vzduchu. V brance odchytala golmanská jistota A. Nováková, která později ukázala i svoje zlepšené kvality v poli a trošku se vyhnala z pozice golmanky.

SK Jihlava ježci – Pacovští Honzíci – černí

5:6

Branky Jihlavy: D. Šoukal, D. Skořepa, A. Harasim, D. Skořepa, T. Charvát, S. Polednová

Do branky opět nastoupila A. Nováková, která odchytala opět výborně. Do sestavy naskočila L. Tesařová, která měla za sebou náročný předturnajový program. Fyzicky vyspělejší soupeř nás ve skóre přetlačil o jeden gol. Za zmínku stojí výkon V. Štolla, který dirigoval hru své řady. A. Harasim dokázal využít své technické dovednosti a hezkou individuální akcí si zapsal zasloužený úspěch. Nejkurioznější, ale hezkou branku dala S. Polednová, kdy se její střela odrazila od golmana vysoko nad branku a spadla dezorientovanému golmanovi přímo na helmu od které se šťastně odrazil míček za záda strážce Pacovské svatyně. Kvalitní výkon předvedl D. Staněk, který i přes krátkou dobu v našem klubu ukazuje svůj potenciál.

SK Jihlava lvíčata – SK Jihlava ježci

7:5

Branky Jihlavy: M. Pospíchal, S. Polednová, M. Pospíchal, V. Štoll, A. Nováková

Do branky nastoupil D. Skořepa, který měl při některých zákrocích smůlu. Zápas se hrál ve vysokém tempu a poněvadž se hráči znají, tak bylo těžké něčím překvapit. Výborná atmosféra, kdy se oba týmy hecovali. Krásné souboje sváděly sestřenice Polednovy, které si nic nedarovaly. Došlo k novému složení jednotlivých lajn a hned ta první dívčí dostala soupeře v prvním střídání pod tlak, kdy trio S. Polednová, L. Tesařová, E. Karbašová mělo minimálně pět velkých šancí. Neskutečně vytříbenou techniku předvedl M. Pospíchal, který si několikrát povodil hned trojici soupeřů a úspěšně zakončil. Utkání se hrálo ve splašeném tempu, kdy jsme dělali hrubky a větší klid a nadhled, který nás zdobil celý turnaj byl pryč. Úspěšnější byl nakonec starší klubový soupeř, co se týká skóre a jak se později ukázalo, tak ho to nakoplo na poslední zápas, kdy dokázal porazit áčkový tým Pacova se kterým prohrál vysoko první zápas, což stojí za zmínku.

Pacovští Honzíci – žlutí – SK Jihlava ježci

6:10

Branky Jihlavy: D. Skořepa, D. Šoukal, M. Pospíchal, D. Skořepa, M. Pospíchal, D. Šoukal, D. Skořepa, E. Karbašová, T. Charvát, vlastní

Do branky nastoupil V. Štoll, který velice kvalitně odchytal zápas. Zápas proti stejnému soupeři z prvního utkání měl podobný průběh a jen ke konci naše dvě lajny začali zmatkovat a nedokázali se vyrovnat s větším důrazem soupeře. Třetí lajna s rychlonohým T. Charvátem, E. Karbašovou a D. Šoukalem dokázala nastolit klid a s přehledem navýšit skóre. Tečkou bylo při přemotivování soupeře vsítění vlastní branky rovnou z buly. Musím vyzdvihnou morál D. Skořepy, který se nenechal přes některé tvrdší zákroky strhnout k oplácení.

Sestava SK Jihlava ježci:

Sestava: A. Nováková, D. Skořepa, T. Charvát, V. Štoll, A. Harasim, D. Šoukal, S. Polednová, M. Pospíchal, E. Karbašová, L. Tesařová, D. Staněk.

Trenér: M. Karbaš

Velice mladý tým zahrál kvalitní florbal a učil se zápas od zápasu.  Jen tak dál !!!

Pacovští Honzíci – černí – SK Jihlava lvíčata

11:5

Branky Jihlavy: J. Koumar, P. Chovancová, J. Píša, J. Píša, T. Staněk

Zápas kvalitně odchytal L. Novák. Soupeř střílel z každé pozice a rychle nám nasázel několik branek, než jsme dokázali začít klást odpor a hlavně správně bránit dvě věže na které to soupeř hrál. Velice kvalitně odehrál celý tým a nejmenší hráči z řad elévů ukázali svoje nezdolné nasazení a nebojácnost.  Svou kvalitu ukázala P. Chovancová, která udělala velký progres a získala jistotu a klid. J. Píša se srovnal a ujasnil si, co chce hrát a byl velmi milým překvapením. Těžký soupeř na začátek, kdy nikdo nemohl tušit, že odvetný zápas na konci turnaje se odehraje úplně s jiným průběhem a výsledkem, což je pro mě zatím největším překvapením v této sezoně !!!

Autor: M. Karbaš

Sestava SK Jihlava lvíčata:

M. Zoubek, J. Píša, M. Přenosil, J. Koumar, M. Tesař, Š. Šoukal, L. Novák, T. Staněk, A. Polednová, P. Chovancová

SK Jihlava lvíčata   –   Pacovští Honzíci-žlutí

5 : 5

Branky Jihlavy: J. Píša, Š. Šoukal 2x, L. Novák, T. Staněk

Opět zápas proti domácímu týmu. V brance se představil M. Tesař. V prvním poločase zápasu jsme soupeře převyšovali ve všem a vedli jsme 3:1. Do druhého poločasu vletěl soupeř jako uragán a podařilo se mu vyrovnat a ba co víc i vyhrávat o gól. Nakonec se nám podařilo vyrovnat po krásné akci. Remíza byla zasloužená pro obě strany.

SK Jihlava lvíčata   –   SK Jihlava ježci

7 : 5

Branky Jihlavy: J. Píša, J. Koumar, L. Novák, P. Chovancová 4x

Utkání proti vlastním spoluhráčům z klubu. Asi nejvíce florbalový zápas, kde bylo vidět na obou stranách vše co svěřence učíme na trénincích. V brance parádně zachytal M. Přenosil. Nejpovedenější hru předvedla P. Chovancová, která vsadila do soupeřovi branky 4 góly.

SK Jihlava lvíčata   –   Pacovští Honzíci-černí

7 : 3

Branky Jihlavy: M. Zoubek, J. Píša 3x, L. Novák, A. Polednová, Š. Šoukal

Stejný soupeři jako na začátku turnaje, ale úplně jiný zápas. Do branky zaklekl opět M. Tesař a opět předvedl skvělé zákroky. Nejvíce v turnaji blýskl J. Píša, i když bych si přál, aby góly dával jinak.

Turnaj hodnotím pozitivně i když se hrálo pouze se stejnými soupeři z jednoho klubu. Bylo vidět, že i hráči i hráčky dobře reprezentují svůj klub. Celý tým Lvíčat hrál tak jak jsme zvyklí. Moc gólu nevpustili a hráli tak, jak je učíme na tréninku. Stále máme co zlepšovat a posouvat se v dovednostech dál. Dnes musím vyzdvihnout brankářský výkon M. Tesaře a v poli hlavně P. Chovancovou.

Autor: M. Tesař

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *