Elévové odehráli další turnaj v Pelhřimově

12.02.2020 | Nezařazené | 0 komentářů

26.1.2020 Pelhřimov , město rekordů a kuriozit bylo další zastávkou v krajské lize elévů.

Sestava: J. Pejchalová , V. Wieznerová , B. Davidová , S. Jelínková , M. Stejskal , D. Staněk , D. Koumar, J. Mikeš , M. Pospíchal

SK Jihlava lvíčata – Spartak Pelhřimov bílí   

6:3

Premiéru v bráně si odbyl M. Stejskal , který si na začátečníka nepočínal vůbec špatně. Zápas se odehrával v naší reži. Technické pojetí hry vyneslo týmu zaslouženou výhru. I když jsme ke konci polevili a dovolili soupeři výsledek korigovat.

Branky SK Jihlava lvíčata: S. Jelínková 2 , J. Mikeš 2 ,B. Davidová , J. Pejchalová

SK Jihlava lvíčata – Snipers Třebíč modří    

1:4

Novým příslibem  mezi tyčemi se ukázal J. Mikeš, kmenový hráč klubové přípravky. Působili jsme zakřiknutým dojmem. Jako by jsme nebyli úplně koncentrováni na zápas a myšlenkami byli ještě v šatně. Zápas jsme sice slušně odpracovali ,ale kýžený efekt nepřišel.

Branky SK Jihlava lvíčata: M. Stejskal

SK Jihlava lvíčata – Žďár N/Sázavou         

5:4

Náš nejvyrovnanější zápas dne v bráně velmi dobře odchytal D. Koumar. Dařilo se nám po taktické a technické stránce přehrávat soupeře a to byl rozhodující aspekt úspěchu. Jinak krásný a férový boj o každý centimetr hřiště.

Branky SK Jihlava lvíčata: J. Mikeš 2 , M. Stejskal , D. Staněk , M. Pospíšil

SK Jihlava lvíčata – Pacovští Honzíci          

8:1

Do posledního duelu jsme nastoupili povzbuzeni výhrou z předešlého zápasu. Začali jsme si věřit a zápas měl velmi kvalitní a komplexní parametry. Kdy jsme soupeře takřka k ničemu nepustili a D. Koumar v brance moc práce neměl.

Branky SK Jihlava lvíčata: S. Jelínková 3 ,B. Davidová , J Pejchalová , V. Wieznerová , J. Mikeš , M. Pospíchal

Každý člen týmu byl jako kostička puzzle a byl důležitý pro skladbu týmu. Všichni předváděli standart, na který jsme od nich zvyklí. Pochvalu za výkon si samozřejmě zaslouží všichni, ale nejde však opomenout výkon jedné z elévek. Sice začala turnaj jako by měla nohy z kamene, ale nic nevzdala a neústavně na sobě makala (snad někdy i více než na 100%,jestli to jde) a ukázala nejlepší progres z celého týmu. Vanes super práce!!!    

M. Tesař , M. Přenosil   

Tým Ježků předvedl hezké zápasy a týmového ducha, kdy hezky podporoval tým Lvíčat. Ukázal se šikovný V. Buček z přípravky a hráči se zkušenostmi z turnajů mladších žáků, kteří předváděli své dovednosti a pokud budou trpělivý, tak nám vyrůstá silná generace hráčů.

Hippos Žďár nad Sázavou modří – SK Jihlava ježci

2:11

Zápas ve kterém se mezi tyčemi objevil šikovný M. Přenosil. První lajna ve složení L. Tesařová, P. Chovancová a E. Karbašová nasázela rovných šest branek a především hrála s přehledem a dobrým pohybem na hřišti, kdy diktovala tempo hry a nepůjčovala soupeři míček. Střelecky se prosazoval superstřelec dne M. Zoubek, který těžil ze spolupráce s V. Štollem.

Branky SK Jihlava ježci: L. Tesařová 3, E. Karbašová 3, M. Zoubek 3, V. Štoll, A. Harasim, J.Píša.

SK Jihlava ježci – Snipers Třebíč bílí

7:2

V brance nastoupila L. Tesařová, která tentokrát neměla nejlepší den a asi z 5 střel pustila hned dvě lacině za záda. Neskutečnou střelou tahem, bekendem se ukázal velice šikovný hráč z přípravky V. Buček. M. Zoubek ukázal hlad po brankách a P. Chovancová byla za svojí pracovitost a nasazení odměněna gólovou radostí.

Branky SK Jihlava ježci: M. Zoubek 3, V. Buček, P. Chovancová, J. Pejchal. E. Karbašová.

Spartak Pelhřimov : SK Jihlava ježci

4:1

Zápas ve kterém se sehrálo spoustu tvrdých soubojů a tentokrát náš tým svého soupeře přetlačoval silou, ale také se trošku pustil do zběsilé hry, kdy jsme se to snažili hrnout hlava nehlava. Byl zázrak zaznamenat nahrávku dozadu, do strany nebo zklidnění hry. Velice pěkně zahrála P. Chovancová, která nenašla konkurenci v soubojích jeden na jednoho. M. Přenosil ke svému důrazu přidal i hezké rozehrávky a šikovnou práci zápěstím. V. Štolla musím pochválit, že se sám jde omluvit soupeři za faul. Jinak rozčilování M. Zoubka, V. Bučka a několika dalších, kdy se vzteky bouchá o zem a mantinely a hází florbalkou určitě nebudou procházet bez povšimnutí.

Branky SK Jihlava ježci: A. Harasim

SK Jihlava ježci – Spartak Pelhřimov červení

3:4

M. Zoubek se parádně rozchytal v přestávkovém programu na nájezdech a ukazoval svoje gymnastické kreace a pohotovost. Laciný byl především první gól, kdy jsme si špatně postavili zeď a dostali branku rovnou z rozehrávky. Se sklopenou hlavou a především s co největší razancí do střely jsme pálili jednu šanci za druhou. Hezký zápas, kdy jsme opět začali víc hrát florbal než strkanou na mantinelech. Mladším hráčům už docházel elán a tak jsem ukončili poslední zápas dne s šikovným výběrem hráček domácího oddílu.

Branky SK Jihlava ježci: A.Harasim, J. Píša, A. Štoll

Sestava: A. Harasim, M. Přenosil, J. Píša, V. Štoll, M. Zoubek, V. Buček, L. Tesařová, J. Pejchal, P. Chovancová, E. Karbašová.

Trenéři: J. Harasim, M. Jelínek.

Turnaj v Pelhřimově, který byl opět hezky připravený a možná i je pro nás k zamyšlení ke zlepšení mládežnických turnajů na naší půdě. Vytištěný program, hudba, otevřený bufet hned od rána, soutěž v nájezdech a ceny pro každý tým a vítěze v nájezdech, kterým se stala věčně usměvavá E. Karbašová, která nenašla konkurenci a ve finále za hlasité podpory spoluhráčů ukázala svojí šikovnost a především klidnou hlavu.

Autor: M. Karbaš

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *