Letošní výběry pohledem zúčastněných hráček našeho klubu

11.07.2018 | Nezařazené, Starší žákyně | 0 komentářů

Jako v předchozích letech, i tento rok byly do sestavy regionální reprezentace – kategorie žákyně vybrány hráčky z našeho klubu. Jednalo se o Danielu Václavkovou, Lucii Sedlákovou a Terezu Svobodovou. Tyto hráčky s týmem vyrazily na turnaj do Plzně.

Za reprezentaci našeho klubu holkám děkujeme a jelikož již skončily školní povinnosti, napsaly krátké shrnutí či pohled na letošní výběry:

 

„Letošní výběry byly velice zajímavé. Minulý rok se konaly v nedalekém Brně, ale letos jsme musely vyrazit až do Plzně. Jelikož cesta do Plzně byla velice dlouhá a my už ve 12:00 hrály, musely jsme vyrazit v ranních hodinách. Cesta autobusem vyla celkem poklidná. Když jsme dorazily do Plzně, ve všem nastal velký chaos. Hledaly jsme šatny, kde by jsme se mohly převléci. Po nějakém čase jsme to vzdala a šly jsme se podívat do velké haly, kde už byl rozehraný nějaký zápas. Když přišlo na dvanáctou hodinu vrhly jsme se do zápasu. První zápas byl ze začátku velmi vyrovnaný, avšak  jsme soupeři podlehly. V sobotu jsme potom odehrály ještě další dva zápasy. V obou dvou jsme bohužel padly, ale nutno říct za náš týmový výkon se stydět nemusíme. Následující den nás čekal už jen jeden zápas. Po namáhavé sobotě jsme byly všechny už unaveny a bylo to znát i na naší hře. Letošní výběry pro nás nebyly dvakrát úspěšné, ale i přes to vše jsme si výběry užily.“

 

Autor: Daniela Václavková, Lucie Sedláková, Tereza Svobodová

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *