Dorostenky vstoupily do sezóny „levou“ 🙂

19.10.2018 | Dorostenky | 0 komentářů

SK JIHLAVA  –   Sklo Bohemia Světlá nad Sázavou

0 – 2

V sobotu 6.10.2018 odjely naše dorostenky do Ledče nad Sázavou na svůj první ligový turnaj v této sezóně. Úvodní zkouška se soupeřkami ze Světlé nad Sázavou byla oťukávácí a rozkoukávací. V prvních minutách zápasu holky nevěděly co mají hrát a jaké úkoly plnit. Bylo štěstí, že nedostaly více gólů, protože soupeřky do zápasu vstoupily s větší koncentrací. Druhá třetina byla už v podání našich dorostenek lepší. Až ve třetí třetině začala děvčata hrát, to co po nich trenéři vyžadovali a radili. Poté už byly všude na hřišti. Škoda,že se nepovedla přesilová hra. Holky si vytvářely velký tlak, ale platilo přísloví „nedáš dostaneš “ a výhra se už nedala vybojovat.

FBŠ Jihlava – SK JIHLAVA

3– 2

BRANKY: (Andrejčinová, Nedbalová)

 

Do druhého zápasů s rivalem FBŠ už nenastoupila zraněná Naty Váchová. Od první minuty hrály holky dle instrukcí trenérů. I když byly soupeřky více na míčku, podařilo se nám po krásném gólu Míši Nedbalové získat na chvilku převahu. Ovšem po pár minutách už se soupeřkám povedlo vyrovnat a zvýšit náskok o dvě branky. Po skvělém dlouhém výhozu naší brankářky Danči Václavkové se nabídla a zachytla míček Anet Andrejčinová a dala gól. Třetí třetina byla bez gólu, ale šance byly na obou stranách. Opět se nám naskytla příležitost hrát přesilovou hru, bohužel jsme této výhody nevyužily.
Naše gólmanka si vyzkoušela i trestné střílení a byla úspěšná, míček se za její záda nedostal. Tento zápas byl mnohem lepší, něž ten první i když holky prohrály. Je zase hodně věcí, na kterých musíme zapracovat, takže hlavu vzhůru a jdeme do toho!

Autor: Tesař M., Váchová N., Svobodová M.
 

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *