Ženy ukončily šňůru proher vítězstvím nad Dačicemi

14.02.2024 | A tým ženy, Ženy A | 0 komentářů

O prvním únorovém víkendu odehrály jihlavské florbalistky 20. kolo 1. ligy žen. Hrálo se na domácí půdě na hale SK Jihlava, proti TJ Centropen Dačice. Po dvou předchozích porážkách se ženám podařilo utkání vyhrát a získat tak tři body do tabulky, kde se momentálně nachází na třetím místě.

EAV SK Jihlava x TJ Centropen Dačice     

8:5

Branky za Jihlavu: 8. Krčálová H. (Bednářová), 10. Levová (Bícová), 11. Procházková (Šulová), 19. Bednářová (Šmahelová), 33. Bednářová (Šmahelová), 36. Šulová (Dvořáková), 37. Homolová (Kalinová), 42. Procházková (Šulová)

Kvůli nedávným nezdarům, nastoupil jihlavský A-tým do tohoto utkání v mírně pozměněné sestavě. Začátek utkání se jihlavským holkám vcelku povedl. Díky zdařilým kombinacím a dobré obraně se podařilo vstřelit čtyři branky a inkasovat pouze jedinou. Od většího brankového rozdílu Dačice zachránila pouze jihlavská křivá muška. Od druhé třetiny se ve hře začal projevovat nedůraz před vlastní brankou, což soupeři umožnilo vstřelit ještě několik branek, které ale vůbec nemusely padnout. Každopádně góly nadále střílel i domácí tým, a tak skóre zápasu zůstávalo stále nakloněné na stranu Jihlavy. To už se do konce utkání nezměnilo a Jihlava zvítězila. I přes to, že byla opět vidět střelecká impotence Jihlavy, dvě hráčky dokázaly vstřelit po dvou gólech. Jmenovitě se jedná o mladou obránkyni Gabrielu Procházkovou a nejzkušenější hráčku týmu Kateřinu Bednářovou.

Nyní čeká jihlavské ženy volný víkend. Další utkání 1. ligy žen je na programu až 18. 2. od 18:00 ve sportovní hale SH Maloměřice v Brně. Soupeřem jim budou hráčky FBŠ Hummel Hattrick Brno. Očekává se tvrdý souboj o důležité body, neboť je teď tabulka velice vyrovnaná a každý tým zuby nehty bojuje o co nejlepší výchozí pozici do play-off.

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *