Jihlavské ženy vydolovaly v Brně čtyři body

19.12.2023 | A tým ženy, Ženy A | 0 komentářů

Ženský A-tým má za sebou výjezd do jihomoravské metropole, po kterém si do tabulky připisuje čtyři body. V sobotu dokázaly holky přetlačit Aligators, v neděli padly po nájezdech proti Hattricku Brno.

Aligators Šitbořice x EAV SK Jihlava     

1:3

Branky za Jihlavu: 12. Levová (Dvořáková), 26. Běhounková (Šulová), 31. Vytisková (Bednářová)

V dosavadní sezoně se jednalo už o třetí utkání proti tomuto soupeři. V prvním se po prodloužení radovala Jihlava, ve druhém byly úspěšnější hráčky z Šitbořic. Ve třetím střetu chtěly oba týmy ukázat, že jsou tím lepším, a tak se dal očekávat vyhrocený zápas. Začátek zápasu byl vyrovnaný, ale postupem času začala mít Jihlava nad svým soupeřem mírně navrch. Bylo vidět spoustu soubojů i vyloučení. Obě strany se dočkaly dvou přesilových her a dvou oslabení, avšak ani jeden tým žádnou ze svých početních výhod nevyužil. Poctivě bránícím hráčkám Jihlavy se dařilo likvidovat většinu soupeřových šancí již v zárodku a pokud náhodou ne, případné střely polapila výborně chytající jihlavská gólmanka Eva Kulíšková. Postupně se Jihlavě podařilo vstřelit tři branky a získat tak tři důležité body.

FBŠ Hummel Hattrick Brno x EAV SK Jihlava    

5:4pn

Branky za Jihlavu: 6. Bícová (Vytisková), 17. Bícová (Krčálová H.), 33. Bícová (Krčálová H.), 40. Bednářová (Šmahelová)

První třetinu utkání byla Jihlava lepším týmem na hřišti, to se však nedá říct o zbytku zápasu. Jakoby se pomyslné misky vah pomalu překlápěly ze strany Jihlavy na stranu Brna. Zatímco v první třetině jihlavské hráčky na hřišti dominovaly a dokázaly si tak zajistit dvoubrankový náskok, ve zbytku zápasu jejich nasazení postupně opadalo. Nejspíš se tým z Vysočiny nechal uspokojit prvotním úspěchem a myslel si, že má vyhráno. Náhle se ze strany Jihlavy začaly objevovat větší a větší nepřesnosti. Soupeř to vycítil a znásobil své úsilí vyhrát, což nakonec vedlo ke srovnání stavu skóre na 4:4. Následovalo prodloužení, které však nerozhodlo o vítězi zápasu, tudíž se šlo na nájezdy. Tam nakonec Jihlava padla, i přes to ale musíme opět velmi pochválit fantasticky chytající Evu Kulíškovou, jež si nakonec odnesla i ocenění pro nejlepší hráčku zápasu.

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *