Uplynulý víkend se v nové sestavě představily starší žákyně

14.10.2017 | Starší žákyně | 0 komentářů

V neděli se vydaly starší žákyně do nedaleké Ledče nad Sázavou. Holky se zde utkaly s nováčkem ligy Sk Jemobu a se Světlou nad Sázavou.

První zápas, který žákyně odehrály proti Jemobu byl velice zmatený, jelikož holky se poznávaly a sehrávaly s novými spoluhráčkami. V první třetině se hra přelévala ze strany na stranu. Na konci třetiny se však nakonec povedlo skórovat týmu Jemobu. Holky to samozřejmě nevzdaly a bojovaly dál a snažily se vyrovnat. To se ale nedařilo, protože hostující tým přidal další góly a hra začínala být čím dál tím víc jednoznačnější. Na konci zápasu holkám postupně docházely síly, ale holky se nehodlaly vzdát. I přes všechnu snahu se jim nepodařilo skórovat. Za bojovnost, kterou předvedly, si zaslouží pochvalu.

Po zaznění sirény holky hodily zápas za hlavu a vzaly si z něj jen to, co jim mohlo pomoci do druhého zápasu a šli jsme pomalu připravovat.

Sk JeMoBu x SK Jihlava 6:0

Po poradě v šatně šly holky do druhého zápasu odhodlaně s hlavou nahoře. Už od úvodních minut bylo vidět obrovské zlepšení v kontrole nad míčkem a také v komunikaci na hřišti. Hned ze začátku bylo k vidění hodně šancí, jak na straně domácích, tak na straně hostí. První gól ale opět vstřelil hostující tým. Druhou třetinu byla hra velice vyrovnaná. Nenápadnou střelou v druhé půlce třetiny, kterou vyslala hostující hráčka, zvýšila náskok svého týmu už o dvě branky. Domácí se nevzdávaly a na konci se jim podařilo vstřelit branku, kterou snížily na 2:1. To je také konečný výsledek tohoto zápasu. Holky se určitě nemusí za svůj výkon stydět, naopak předvedly velmi přesvědčivý výkon. Sice odjíždí z tohoto turnaje bez bodů, ale odjíždí také s mnoha novými zkušenostmi a s novými zážitky.

SK Jihlava x Sklo Bohemia Světlá n/S 1:2

Autorka: Václavková D.

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *