Začátek zápasu rozhodl utkání žen v Hradci

9.11.2017 | Ženy A | 0 komentářů

V sobotu čtvrtého listopadu se krasavice z Jihlavy vydaly na návštevu krasavic z Hradce Králové. Nálada byla pozitivní už od začatku dne. Po příjezdu na halu měla děvčata ještě možnost shlédnout basketbalový zápas a okoukat nějakou tu taktiku. Rozcvička byla ve správném tempu (ovšem jako vždy). Začala první třetina a míčku se ihned zmocnili domácí hráčky. Po důkladném ostřelování branky jihlavských krasavic se prvního golu dočkal Hradec a to zásluhou Dunajčákové. Po prvním golu Jihlava zvyšuje tempo, ale vždy ztrácí míček na své útočné polovině a čelí protiútoku Hradce. Na konci první třetiny je stav 3:0.

Druhá třetina se nese ve stejném duchu jako první. Někomu může připadat, že místo na florbal se dívá na tenis. První vyloučení zápasu je tu a Jihlava má přesilovku, tu ovšem nevyužívá. Po několika vyloučeních jak na straně Hradce tak Jihlavy končí druhá třetina, ve které Hradec navýšil své vedení na 4:0.

Do třetí části zápasu nastoupily krasavice z Jihlavy smolně, když ani né po minutě dostávají další gol z oslabení. Nic ovšem nevzdávají a perou se dál. A už tu máme první gol Jihlavy. Bednářová právě důkladně vymetla horní růžek branky Remešové. 5:1. To, že se Jihlava nevzdává napovídá i další gol za zády Remešové. Od této chvíle Jihlava začala vyvíjet velký tlak, ovšem nic z toho nedokázala vytěžit a tak se skore na tabuli nemění a Hradec vyhrává 5:2.

Autorka: Běhounková A.

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *