Odveta se ženám proti Dobrušce nevydařila

23.11.2017 | Nezařazené | 0 komentářů

V neděli nás čekal druhý zápas proti FBC Dobruška. První střetnutí skončilo smolnou prohrou 4:5, proto jsme měly Dobrušce co vracet.

Den začal skvěle. Probudily jsme se do bíle zasněženého rána, plně načerpané silami do nového dne. Po důkladném prozkoumání sněhové nadílky jsme se vydaly na snídani. Všem snídaně velmi chutnala. Některé si dokonce udělaly rohlík na pozdější svačinu. Na pokojích jsme si chvilku odpočinuly a připravily se na jedno z mnoha dobrodružství, které nás mělo čekat.

Trenérky pro nás připravily cestu za hledáním pokladu. Rozdělily jsme se na tým modrých a tým červených. Každý začínal svoji honbu za pokladem na jiném místě. Úkolem bylo najít 6 papírků, na kterých byly napsané další pokyny a úkoly, které máme splnit. Například jedním z úkolů bylo nafotit naše iniciály pomocí našich těl. Při této činnosti jsme se velmi nasmály. Papírky byly schované po celé Rokytnici, díky tomu jsme tak poznaly krásy tohoto města. Hledání pokladu bylo úspěšné. Všechny jsme si to náramně užily, prožily jsme spoustu legrace, pomáhaly jedna druhé a navzájem se doplňovaly. Bylo to hezké zpestření hracího víkendu.

Přišel čas oběda a my jsme se vydaly do nedaleké restaurace Rampušák. Nejoblíbenějším jídlem se stala česnečka a řízek s hranolky a tatarkou. Po návratu na ubytovnu jsme zahájily čas na odpočinek před zápasem. Ještě před přesunem na halu dorazily Anet Kastnerová a Míša Špulková.

Čas odvety nastal! Rozcvička probíhala ve správném tempu a dobré náladě. Do rozcvičky jsme také zakomponovaly kulturní vložku v podobě tance. Pokyny trenérek zněly jasně. Střílet, střílet a střílet! Jenže se nám to moc nedařilo.

V 6. minutě otevřela skóre zápasu hráčka Dobrušky Tereza Rešková. Dobruška začala tlačit na pilu, byla dříve u míčku a začala hrát tvrdě. S tím začaly přicházet fauly a také první vyloučení. Ve 13. minutě si šla odsedět 2 minuty za blokování hokejky Karolína Flidrová. Tato výhoda však zůstala nevyužita. Vyloučení přišlo také na naší straně, kdy byla vyloučena Káťa Bednářová za sekání. Hráčky Dobrušky využily početní převahy a vsítily svůj druhý gól zásluhou Karolíny Flidrové. V poslední minutě 1. třetiny byla vyloučena Markéta Zeisková.

Druhá třetina nepřinesla žádné góly, naopak přibylo dalších vyloučení. Přesilovku z 1. třetiny jsme opět nevyužily. Svůj výkon jsme nevylepšily, ale občas bylo vidět pár střel, které však často končily mimo bránu. Na straně Dobrušky došlo ke čtyřem vyloučením. Ani jedno jsme však nedokázaly proměnit, i když jsme dostaly možnost hrát 5 na 3. Naopak hráčky Dobrušky se často vydávaly na naši půlku i přes to, že byly v oslabení. Vyloučení přišlo i na naší straně za špatné střídaní, které si šla dobrovolně odsedět Janča Pavlicová.

Hned v úvodu 3. třetiny přišlo další vyloučení z naší strany, které si šla odpykat Janča Pavlicová za sekání. Minutu poté hráčky Dobrušky nabídly divákům hru 4 na 4, díky provinění Jitky Růžičkové za hrubost, ale ještě před tím bylo nařízeno trestné střílení, které bohužel neproměnila Marťa Svobodová. Ve 45. minutě přidala třetí gól Magdaléna Bašová. 2 minuty za blokování hokejky si šla odsedět Niky Jandátová. V 50. minutě přišel náš první gól. O ten se postarala Niky Jandátová, která však 3 minuty poté byla opět poslána na trestnou lavici za blokování hokejky. Této výhody využila Diana Peterová, která tím upravila skóre na 4:1.

Autorka: Rozehnalová A.

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *