Turnaj starších žáků – Okříšky

9.01.2019 | Starší žáci | 0 komentářů

SK JIHLAVA  – Havlíčkův Brod

6:8

BRANKY: Chovanec 2, Andrýsek 2, Votava 2,

Soupeř byl od začátku lepší v celkové hře a Jihlavští se spíše po dlouhé pauze dostávali do tempa. Postupem zápasu však zlepšovali svou hru a udrželi tak šanci i na lepší výsledek. V rozhodující fázi zápasu se však nevyhnuli individuálních Chyb což rozhodlo. Oboustranně byl k vidění technický a rychlý florbal.

 

Třebíč – SK JIHLAVA

4:4

BRANKY: Andrýsek 2, Zezula, Cakl

Jihlavští nastupovali k druhému utkaní po 10minutové pauze a paradoxně jim to pomohlo. Na hřišti udávali tempo a Třebíčské drželi celý zápas pod tlakem. Bohužel opět se v rozhodujících chvílích projevila slabá psychická odolnost některých jedinců a v poslední minutě zápasu si nechali dát dva goly. Po individuální stránce byl k vidění opět pěkný florbal.

 

Jemobu – SK JIHLAVA

3:2

BRANKY: Cakl 2

Poslední zápas se nesl v rychlém tempu,kdy dostali ve velké míře příležitost i ml.žáci v barvách Jihlavy.

Byl to vyrovnaný i technický zápas, kdy Jihlavští potvrdili, že vypjaté momenty psychicky nezvládají a v rozmezí minuty dostali dva goly, které znamenaly ztrátu vítězství.

 

Družstvo sice výsledkově prožilo nejslabší sezonní turnaj, ale herně jej hodnotím hodně vysoko. Zápasy se hrály na hranici remízy, a to je vždy dobrá zkušenost z hlediska psychické odolnosti. Navíc musím hráče pochválit, že žádný zápas nevypustili předvedly i krásné technické kousky. S turnajem jsme spokojeni a těšíme se na další na domácí půdě. Děkujeme všem za podporu.

 

Autor: Jan Šmarda

 

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *