Dorostenky v Soběslavi

7.02.2019 | Dorostenky | 0 komentářů

SK Jihlava – Sklo Bohemia Světlá nad Sázavou Tygřice

2– 1

Branky:   (Kučerová 2x)

Druhý turnaj v letošním roce strávily dorostenky na turnaji v Soběslavi. Nastoupily jsme v pouhých 6 hráčkách, proto jsme se snažily hned začátkem zápasů více stahovat do obranného pásma, rozebírat si soupeřky a zabránit tak vstřelenému gólů do naší brány.

 

V prvním zápase úvodní třetina byla velice vyrovnaná na obou stranách, ve které nepadl žádný gól. Ve druhé třetině to bylo už přeci jen těžší, ale dostávaly jsme se do větších gólových šancí. Ke konci druhé třetiny se nám konečně podařilo ujmout vedení a to gólem Elišky Kučerové po skvělé nahrávce Karolíny Vaněčkové. Přišla na řadu třetí třetina, která byla velmi náročná. Soupeřky využily naši vyčerpanost a po pěti minutách dokázaly vyrovnat na 1:1. I přes to, že jsme inkasovaly branku, nevzdávaly jsme se a do poslední vteřiny se snažily soupeřkám hru znepříjemnit a vstřelit gól. Přihrávky byly přesné, na hřišti jsme komunikovaly a dokázaly se tak ujmout vedení a dotáhnout ho tak do vítězného konce, a to v posledních 15 vteřinách hrací doby po přesné nahrávce přes polovinu hřiště od gólmanky Danči Václavkové, kterou dokázala využít Eliška Kučerová.

 

SK Jihlava – FBC  Štíři  Č. Budějovice

4–3

BRANKY: (Svobodová 2x, Kučerová 2x)

Druhý zápas jsme věděly, že to nebude procházka růžovým sadem, ale snažily se o stejnou hru, jako v minulém zápase. V úvodní třetině se hrálo spíše v našem obranném pásmu, soupeřky měly několik šancí, ale díky skvělé gólmance Danče Václavkové nedokázaly žádnou z nich proměnit. Do vedení jsme šly jako první, stejně jako v minulém zápase a to gólem Terezy Svobodové. Bohužel soupeřky více začaly proměňovat šance a než jsme se vzpamatovaly, utkání bylo vyrovnané. Ve druhé třetině jsme nacházely mezery v obranném pásmu soupeřek a díky tomu jsme navýšily stav na 3:1. Do poloviny třetí třetiny nám už síly nestačily, a tak soupeřky dokázaly stav vyrovnat. Podpora trenérů nás nakopla a do vedení jsme se dostaly dalším vstřeleným gólem Elišky Kučerové. Vedení jsme statečně dokázaly udržet až do vítězného konce. Nikdo z nás by asi nečekal, že v sestavě 6+1 dovezeme domů 6 bodů, ale jsme za to příjemně rády. Díky hlavně patří našim trenérům, kteří nás po celý turnaj podporovali a nestrhli oči ze hry.

Autor: Eliška Kučerová

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *