Muži: Czech Open je pro nás začátek herní přípravy

6.08.2019 | Muži A | 0 komentářů

Hned na začátku herní přípravy se muži pojedou rozehrát na letní turnaj Czech open, kde bude hlavně snaha zapojit nové hráče a dát co nevíce prostoru mladým hráčům. Na turnaj se nepojede v plné sestavě a budeme hlavně sledovat to, jak bude vypadat spolupráce mezi hráči a začneme trochu formovat sestavu týmu do sezóny.  

Jihlava zaznamenala přes léto několik posil. Po ročním hostování v loňské sezóně se rozhodli přestoupit junioři Peter Škurla, Marek Žaloudek a muži Ondřej Vyskočil a Honza Horský. Dále se jako nové tváře v dresu SK Jihlava ukážou Jakub Horský, Štěpán Vyskočil a Vít Zápotočný. Na poháru se představí další výrazné posily spojené s Jihlavským florbalem a to Tomáš Paul s Mírou Daňkem a Honzou Přikrylem. Se zapojením mezi muže zatím počítáme taky s našimi juniory Martinem Štollem a Vítkem Jirků. Tým mužů i v letošní sezóně povede na hřiště zkušený kapitán Honza Beránek.

Jihlava na turnaji narazí ve skupině na švédský tým FC SYSTEMSLUSSEN, 1.MVIL OSTRAVA B a indický tým INDIA.

Co přesně od turnaje očekáváme nám prozradí Roman Komenda: „Od turnaje očekáváme co nejlepší výkony všech hráčů hlavně v nasazení, než si zase zvykneme na míček, vzájemnou spolupráci a chuť do hry. Věřím, že si to všichni užijeme a to po všech stránkách.“

Zápasy ve skupině M28:

Čtvrtek 8.8
10:00   SK Jihlava – FC SYSTEMSLUSSEN (SWE)
15:40   1.MVIL OSTRAVA B – SK Jihlava
Pátek 9.8
11:50   SK Jihlava – INDIA

Více o skupině a turnaji Czech Open se můžete dozvědět na oficiálním webu turnaje ZDE.

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *