Elévové odehráli turnaj na domácím hřišti

28.11.2019 | Nezařazené | 0 komentářů

24.11.2019 Jihlava, hala Sk

Přesně měsíc před Štědrým dnem na hale Sk pokračovalo další krajské kolo ligy elévů.  Jako již tradičně postavil klub Sk 2 týmy. Lvíčata, která byla složena z elévů a Ježci z jejich klubových kolegyň. Oproti minule se hrálo na dvou hřištích a hrála se současně 2 kola. Každý z našich týmů měl jiné soupeře a ani bratrovražedný souboj k vidění nebyl. Pro turnaj byla děvčata doplněna výbornými univerzálkami z řad mladších žákyň. Leontýnou Tesařovou a Adélou Novákovou.

SK Jihlava LVÍČATA

Sestava: A.Harasim , M.Pospíchal, M.Přenosil, M.Zoubek , J.Pejchal , O.Svorada , V.Buček , J.Píša , T.Severa , D.Koumar

Trenéská sestava: J.Harasim , M.Karbaš , M.Jelínek

SK Jihlava LVÍČATA – FLORBAL TELČ

6:5

Hráči vstoupili do prvního zápasu s neuvěřitelnou chutí a zápalem do hry. Herně a technicky jsme byli lepším týmem. Na první branku jsme nemuseli dlouho čekat, první gól vsítil M. Zoubek. Poté se pěnými akcemi dvakrát po sobě trefil J. Píša dále se střelecky prosadil A. Haraším, nejmladší a velmi talentovaný V. Buček a poslední opět střelecky naladěný M. Zoubek. V brance výborně zachytal T. Severa.

SK Jihlava LVÍČATA – SPARTAK PELHŘIMOV ČERVENÍ

3:3

Hráči ani ve druhém zápase nepolevili a do zápasu vlétli s velkou energii. Tentokrát narazili na tým složený převážně z holek, které byly i o hlavu větší. Naši kluci s toho ovšem nezalekli a po chvilce po střele M Pospíchala jsme vedli. Zápas byl velice vyrovnaný. Další branky přidal už jen A. Haraším a zapas tak skončil vyrovnaně. V brance opět šikovný T. Severa.

SK JIHLAVA LVÍČATA – ASK BYSTŘICE N. P ORLÍCI

7:1

První branku technickou střelou vsítil A. Harasim po na nahrávce od O. Svorady zpoza branky soupeře. Druhou branku vstřelil M. Zoubek po nahrávce J. Píši. Třetí branku vstřelil A. Harasim po krásném průniku M. Přenosila. Jeden čestný úspěch zaznamenal i soupeř, ale na obrazu hry se nic nezměnilo. Čtvrtou branku už si dal sám M. Přenosil. V. Buček, který je stále věkem přípravky se radoval z pátého gólu týmu Lvíčat. Hattrick dokonal technik A. Harasim, který si povodil golmana a obranu a zavěsil zpoza branky. Zasloužené odměny se dočkali J. Píša, který nekompromisně zakončil. Sebejistě zachytal T. Severa.

SK JIHLAVA LVÍČATA – SNIPERS TŘEBÍČ BÍLI

3:1

V brance se opět představil T. Severa, který měl tentokrát více práce. První branku vsítil M. Pospíchal na kterém byl celý turnaj vidět týdenní výpadek ze zdravotních důvodů. Druhou branku vsítil po krásném sólu přes dva protihráče v rychlém kvapíku nezastavitelný M. Zoubek. Pojišťovací branku vstřelil přesnou střelou po zemi J. Píša. Především první lajna ve složení J. Pejchal, M. Zoubek, M. Pospíchal zamotala soupeři hlavu. Není náhodou, že se tito hráči představí příští víkend na domácí půdě v dresech mladších žáků. Další hráči se nenechali zahanbit a svižně zaměstnávali soupeře. Dobrá práce hoši!!!

Hodnocení trenérů: Tým lvíčat odehrál velmi povedený turnaj, kdy kluci nevypustili ani jeden zapas a hráli na sto procent.

J. Harasim, M. Karbaš, M. Jelínek

SK Jihlava JEŽCI

Sestava SK Jihlava Ježci: B. Davidová, L.Tesařová, S. Jelínková, E. Karbašová, E. Šmardová, N. Vrátná , J. Pejchalová , V. Žáková , N. Fukasová , A. Nováková , V. Wieznerová

SK Jihlava Ježci – Snipers Třebíč

3:1

Branky Jihlavy: E. Karbašová, E. Šmardová, N. Vrátná

Jako již tradičně jsme první zápas začali v ospalejším tempu. Děvčata se takřka celý zápas hledala. Na úvod se nedařila držet předturnajová taktika. Výborně zachytala L. Tesařová. Zápas rozhodlo trio první formace, když každá z nich dosáhla po jedné brance.

SK JihlavaJežci – Pacovští Honzíci

11 : 1

Branky Jihlavy: J. Pejchalová 4, L. Tesařová 2, N. Vrátná 2 ,B. Davidová , E. Šmardová , A. Nováková

Ochránkyně naší klece E . Karbašová v tomto duelu moc práce neměla. Děvčata začala více dbát pokynů trenérů. A ejhle, herní projev, střelba i kolektivní pojetí hry se výrazně zlepšilo. Děvčata si začala více věřit, a to se odrazilo i dalších zápasech. Nejvíce gólově vynikla J. Pejchalová, která vstřelila 4 branky.

SK Jihlava Ježci – Sklo Bohemia Světlá n/S.

2:3

Branky Jihlavy: N. Vrátná 2

Tento výsledkově nepovedený zápas, jsme byli po technické stránce lepší. Děvčata slušně držela nastavená pravidla, ale nedopadlo to……Někteří hráči soupeře měli extrémně dlouhé hole, s kterými neuvěřitelně kolem sebe nebezpečně šermovali. Na hráčkách byla patrná frustrace, rozčarování a celý zápas jsme se s tím nedokázali vyrovnat. Krásně se trefila N. Vrátná, kdy si míček navedla na osu hřiště a nekompromisně zakončila. Tento zápas hodnotím velice pozitivně a děvčata si prohrát nezasloužila!!!

SK Jihlava Ježci – Florbal Telč Tygříci

3:3

Branky Jihlavy: L. Tesařová, E. Šmardová, J. Pejchalová

Do posledního duelu dne elévky nastoupily proti běhavému soupeři. Na hrací ploše se odehrál boj o každý centimetr hřiště. Soupeř nás svým atletickým výkonem a agresivitou nezaskočil a “ Ježčata! “ jim statně sekundovala. Excelentní výkon podala gólmanka A. Nováková.

Hodnocení trenérů: Turnaj si holky užily a v kabině vládla radost a spokojenost. Každý turnaj je jiný a každý nám ukáže jiné a jiné poznatky a zkušenosti. Všichni máme jeden cíl a společně si za ním půjdeme ruku v ruce. Materiál, v podobě elévů, máme výborný, který je tvořen skvělou partou usměvavých ratolestí. Závěrem velké díky rodičům za vytvoření báječné atmosféry na hale a za pomoc s pořadatelkou.

Tesař M., Přenosil M.

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *