Liga Elévů 14.12.2019 Bystřice nad Pernštejnem

30.12.2019 | Nezařazené | 0 komentářů

V sobotu jsme zajížděli na ligu Elévů do Bystřice nad Pernštejnem. Toto kolo bylo pro letošní rok poslední. Bohužel díky velké marodce jsme odjížděli s velmi oslabeným mužstvem. Museli jsme povolat i dva velmi šikovné hráče z přípravky.

Tým SK Jihlava ježci se skládal z pouhých šesti hráčů: Harasim A., Přenosil M., Buček V., Karbašová  E.., Jelínková S., Šmardová E. Trenér J. Harasim

SK Jihlava Ježci : ASK Bystřice nad Pernštejnem Orlíci

                      7:1

V brance nastoupila Karbašová E., která neměla v tomto zápasu moc práce. Hráči se pustili do zápasu s velkou energií a po chvilce se trefil do brány Buček V., který se trefil hned podruhé. Dva góly vstřelil také Harasim A. a po gólu přidali ještě Přenosil M., Jelínková S. a Šmardová E. Soupeři se podařilo vsítit zasloužený gól.

SK Jihlava Ježci : ASK Juvenis Přibyslavci

                     0:10

V brance nastoupila Šmardová E. Ačkoliv tomu výsledek nenapovídá, hráči dělali co bylo v jejich silách. Bohužel veškeré šance skončili na výborně chytajícím brankaři neboť ho po pětkrát zachránila tyčka.

SK Jihlava Ježci : Hippos Žďár nad Sázavou červení

                     2:6

V brance opět nastoupila Šmardová E. Tento zápas byl velice vyrovnaný. Hra se přelévala z jedné strany na druhou. Hráči i při malém počtu třetí zápas odehráli s neubývající energií. Za Jihlavu se dvakrát trefil Harasim A.

SK Ježci: ASK Bystřice nad Pernštejnem orlíci

6:4

V brance nastoupila Karbašová E. Tento zápas výborně odehrála Šmardová E., která vsítila hned tři branky. Poté se ještě dvakrát trefil Harasim A. a jeden gól Jelínková S.

Složení týmu SK Jihlava lvíčata: Pospíchal M., Zoubek M., Pejchalová J., Pejchal J., Severa T., Davidová B., Mikeš J.

Trenér:: Jelínek M.

SK Jihlava lvíčata – FBC Orel Nové Město na Moravě

1:3

V brance se představil Zoubek M. Zápas jsme měli výborně rozehraný, bohužel nám chyběla lepší koncovka, kdy jsme trefovali snižovací pásy branky. Jedinou střelkyní byla Davidová B.

SK Jihlava lvíčata – Hippos Žďár nad Sázavou modří

5:0

V brance opět výborný Zoubek M. Tento zápas už jsme se střelecky probudili a zápas vyhráli. Střelci: 1x Pospíchal M., Pejchalová J.,Severa T.,  2 x Pejchal J.

SK Jihlava lvíčata – Havlíčkův Brod

3:4

Do branky nastoupil Severa T. Zápas byl velice vyrovnaný až do poslední minuty zápasu, kdy se soupeř trefil  a sporným gólem vyhrál. Střelci: Pospíchal M., Pejchal J., Davidová B.

SK Jihlava lvíčata – FBC Orel Nové Město na Moravou

5:4

Do branky nastoupila posila z přípravky Mikeš J. Ve druhém vzájemném utkání jsme vrátili porážku z prvního zápasu. Střelecky se prosadil 2x Pospíchal M., 1 x Zoubek M., Severa T. a Davidová B.

Musím poděkovat všem hráčům, kteří se ligy zúčastnili. Nebylo to vůbec jednoduché v tomto počtu, ale všechny zápasy jsme odmakali na 100% a nevypustili  jediný souboj.

Děkuji.

Jan Harasim

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *