Ženy si v posledním kole roku 2019 bohužel body nepřipsaly!

14.01.2020 | Nezařazené | 0 komentářů

Jihlavské hráčky v rámci 15.kola čekal vedoucí tým tabulky IBK Hradec Králové, ale nadějný výsledek z utkání v Hradci Králové (4:5) sliboval vyrovnaný duel.

SK Jihlava – IBK Hradec Králové

5:9

 (2:3, 1:4, 2:2)

branky: 4. E. Kučerová, 14. K. Syslová, 29. A. Rozehnalová, 43. E. Kučerová, 58. A. Běhounková – 12., 26.,40. M. Dohnalová, 17. K. Jarešová, 20. N. Žídková, 27. a 39. N. Knapová, 45. E. Benešová, 47. A.  Miholová

Domácí hráčky se na poslední zápas roku 2019 těšily a bylo to i vidět z jejich nasazení hned od úvodního hvizdu. Tuto chuť a aktivitu přetavila ve vstřelení branky již ve 4.minutě Eliška Kučerová, navíc hned za 2minuty měli hráčky SK Jihlava výhodu přesilové hry, kterou bohužel nevyužily. Hradec Králové  ve 12.minutě srovnal na 1:1, ale vedení si zpět vzala Jihlava a to zásluhou kapitánky Kristýny Syslové. Radost ovšem domácím dlouho nevydržela, když ještě do hvizdu rozhodčích IBK otočily vývoj skóre na 2:3 pro hosty.

Bohužel úvod druhé třetiny poznamenalo několik individuálních chyb jihlavských hráček, které je stály příznivý stav utkání a po 7 minutách to bylo již 2:5. Naději ještě dala domácím v 29.minutě pěkným gólem Aneta Rozehnalová, ale i přes bojovnost děvčat SK soupeř odskočil na 3:7.

Poslední dějství zápasu začalo pro jihlavské hráčky dobře, když po 3 minutách skórovala opět Eliška Kučerová. Ani ve 3.třetině se domácí nevyvarovaly zbytečných individuálních chyb a toho soupeř využíval a opět odskočil na 4:9. Domácí poté vystřídaly gólmanku a místo Martiny Miksové naskočila Anna Kratochvílová. Domácí tým byl posledním, kdo v tomto utkání vstřelil branku, když v přesilové hře domácích krásnou přihrávku Terezy Sedláčkové zužitkovala Anna Běhounková a stanovila tak konečný výsledek utkání 5:9. Bohužel tak i přes poměrně vyrovnané utkání (střely 25:30) hráčky SK Jihlava zakončily rok 2019 porážkou.

Komentář trenéra Komendy: Začátek zápasu se nám vyvedl. Bohužel zápas rozhodlo plno našich individuálních chyb, které ovlivnily další průběh zápasu. Děkujeme soupeři a divákům za podporu!

Sestava: Miksová, Kratochvílová – Slavíková, Soukupová, Součková, Váňová, Syslová, Kastnerová, Jandátová, Sedláčková, Boháčková, Jašková, Rozehnalová, Běhounková, Kučerová

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *