Do Hodonína a zpět – Vánoční turnaj v Jihlavě

16.01.2020 | Nezařazené | 0 komentářů

Pauzu o prázdninách jsme si vyplnili Vánočním turnajem v Hodoníně 27.12, který byl opět kvalitně připravený v krásné hale. Potkali jsme kvalitní soupeře a posbírali zkušenosti. Skončili jsme na předposledním místě před domácím týmem a to jen díky losu. V těžké konkurenci musím vyzdvihnout výkon V. Prokšové, D. Skořepy, kteří obstáli po technické i fyzické stránce. V brance výtečně zachytala A. Nováková. Ostatní musím pochválit za přístup – soupeř byl kvalitní a půlku turnaje nám dělal problém systém 5 + 1, který v soutěžích nehrajeme, ale o tom to je.

Zlín Lions – Florbal SK Jihlava

11 – 0

První zápas na zahřátí jsme si zahráli proti pozdějšímu vítězi celého turnaje, který nás předčil ve všech aspektech.

PSKC Okříšky – Florbal SK Jihlava

4 – 0

Zápas proti vyzrálejšímu týmu, který dokázal na rozdíl od nás vstřelit branky. Starší hráči zůstali na rozehrávku vzadu a střed. Útok nestačil fyzicky, ale i přesto jsme si vytvořili několik šancí. Zápas proti týmu, který s umístil na konečném 4. místě byl lekcí v obsazování hráčů a přehledu ve hře.

ŠK Modra – Florbal SK Jihlava

6 – 3

Nejvyrovnanější zápas se slovenským soupeřem ve kterém jsme mohli vyhrát a do konce zápasu to vypadalo na drama, které se nekonalo po rychle vstřelených brankách soupeře, kdy jsme se vrhli do útoku. První gólový zápis tým zaznamenal po nahození agilní V. Prokšové před branku a sražení do vlastní branky obráncem. První regulérní branku ze střely vstřelil tým po akci na jejímž zakončení se A. Vospěl prokličkovall přes obránce a nahrál E. Karbašové, která prostřelila golmana mezi nohama.  Třetí branku vstřelil L. Stránský, který nekompromisně vymetl šibenici. Bohužel při tlaku na konci zápasu jsme lacino inkasovali dvě branky.

Florbal Vsetín – Florbal SK Jihlava

13 – 1

Zápas ve kterém fyzicky odešli mladší hráči pro které tak velká plocha byla vyšťavující. V. Prokšova, kterou trápilo zranění do zápasu nezasáhla, což bylo znát. Individuálně a střelecky se prosadil D. Skořepa nádhernou střelou. Do zápasu zasáhl elév D. Staněk, který hned při svém prvním střídání neměl daleko ke vstřelení branky.

Sestava: A. Polednová, D. Skořepa, L. Stránský, K. Vašíček, V. Prokšová, A. Vospěl, E. Šmardová, E. Karbašová, T. Staněk, J. Koumar, K. Čopák, D. Šoukal, Š. Šoukal, M. Pospíchal, D. Staněk, A. Nováková, V. Kučerová.

Trenéři: M. Karbaš, D. Korberová, K. Pospíchal.

Aby toho nebylo málo, tak se konal hned za dva dny 29.12 Vánoční turnaj v Jihlavě, který pořádal oddíl SK Jihlava. Do turnaje zasáhlo celkem 9 týmů. ZŠ Seifertova, kde trénuje R. Komenda kroužek florbalu. DDM Jihlava pod vedením T. Rychetského. DDM Polná pod vedením V. Sychry a dále hráči z Dobronína, kde trénuje M. Tesař. Z našeho klubu se zapojily kategorie přípravky, elévů, mladších žáků a starších žáků, žákyň pod dohledem trenérů SK Jihlava. Úkol zahrát si a vyhrávat se byl splněn. V přátelské atmosféře se odehrály všechna utkání a na konci byli týmy i jednotlivci odměnění malou odměnou. Náš aktivní klub dále stihl nejen u naší mládeže turnaj Rodičů vs Děti, bruslení, koupání a 1. Vánoční turnaj dospělých. BOOM !!!

Autor: M. Karbaš

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *