Elévové v Okříškách 5.1.2020

21.01.2020 | Nezařazené | 0 komentářů

V novém roce jsme odcestovali na první turnaj v hojném počtu hráčů do nedalekých Okříšek, kde se turnaj ,ve kterém nás čekaly 4 zápasy, hrál v místní základní škole. Cesta byla v neděli ráno místy dost namrzlá, ale všichni jsme se zvýšenou opatrností dorazili v pořádku. A mohli se plně soustředit na své ligové vystoupení.

Tým SK Jihlava ježci sestava: Harasim , L. Tesařová , B. Davidová , J. Pejchal , O. Svorada , E. Karbašová , D. Staněk , M. Pospíchal , D. Koumar , V. Štoll

Trenéři : Přenosil M. , Tesař M.

SK Jihlava ježci – PSKC Okříšky –Rudíkov

6:6

První zápas odchytala L.Tesařová ,která byla dost zaneprázdněná střelbou soupeře a docela se v bráně zapotila. Byli jsme aktivní a snažili se tvořit hru ,ale úplně nám vše nevycházelo  jak bychom si přáli. Soupeř parádně střílel a vsítil krásné 3 branky, které otřel o tyč.

Branky SK Jihlava ježci: J. Pejchal 2, A. Harasim, O. Svorada , M. Pospíchal, D. Koumar

SK Jihlava ježci – SK Jihlava lvíčata

3-2

V druhém zápase nás čekal klubový soupeř a hra proti kamarádům . Nejkrásnější a nejvyrovnanější duel celého turnaje odchytal O. Svorada ,který si v brance odbyl premiéru. Podpořenou výborným výkonem a měl lví podíl na vítězství. I když by si tato bitva více zasloužila spravedlivou dělbu bodů.

Branky Sk Ježci: A. Harasim, J. Pejchal, D. Staněk


SK Jihlava ježci  – KC Rudíkov-Okříšky

2:18

Zápas, který nám otevřel oči a vrátil nás nohama na zem odchytala E. Karbašová. V duelu jsme od první minuty hráli jako by jsme měli zataženou ruční brzdu. Dokolečka nás sráželi individuální chyby, které soupeř nemilosrdně trestal. Ale děkuji všem hráčům za odhodlanost a chtíč něco s výsledkem udělat i přes nepříznivě se vyvíjející  utkání.

Branky SK Jihlava ježci: D. Staněk, A. Harasim

SK Jihlava ježci – FBŠ Jihlava

5:3

Poslední zápas dne dobře odchytal D. Koumar, který jako Oli Svorada v brance debutoval. Pro utkání už nebyla k dispozici L . Tesařová, která měla jiné sportovní povinnosti. V lehce pozměněné sestavě jsme se vrátili k naší technické hře a najednou se to projevilo i výsledkově a dětem se do očí opět vkradla radost ze hry. Začali jsme si více věřit. Tým měl jasné dané úkoly, které se nejlépe zhostila dvojice M. Pospíšil a E. Karbašová, která v součtu vsítila 5 branek.

Branky SK Jihlava ježci: M. Pospíšil 3, E. Karbašová 2, B. Davidová

Některé děti byli na turnaji vůbec poprvé, anebo poprvé nakoukli do branky.Samozřejmě ,že děláme chyby,ale snažíme se na sobě neúnavně pracovat . Zdokonalovat techniku a přehled ve hře.

Tým SK Jihlava lvíčata:

Sestava: Přenosil M., Zoubek M., Mikeš J., Pejchalová J., Šmardová E., Charvát T., Severa T., Stejskal M., Jelínková S.

Trenéři: Harasim J., Jelínek M.

SK Jihlava lvíčata – FBŠ Jihlava

5:3

První zápas nás čekalo derby s týmem FBŠ Jihlava. Do brány se postavil Severa T., který odchytal výborný zápas. Gólově se prosadil Přenosil M., Zoubek M., Charvát T., Jelínková S.

Na hráčích byla znát  čtrnácti denní vánoční přestávka, ale postupně se během zápasu  dostali do tempa a zaslouženě vyhráli.

SK Jihlava lvíčata – SK Jihlava ježci

2:3

Druhý zápas jsme nastoupili proti svým kolegům z SK týmu Ježci. Jednalo se asi o nejlepší zápas dne, velice vyrovnaný hráči si nenechali na hřišti ani centimetr místa a nechali na hřišti vše. Lepším týmem co se týká gólů byl tým Ježků, ale opravdu jen výsledkově. Gólově se prosadil pouze Tomáš Charvát, který skóroval hned dvakrát. V brance zachytal opět Severa T.

SK Jihlava lvíčata – PSKC Okříšky Rudíkov

5:3

Tento zápas jsme začali velice dobře, kdy jsme se velice rychle gólově prosadili a zápas jsme si pohlídali. V bráně se ukázal Zoubek M., gólově se prosadili: Pejchalová J., hattrick zaznamenal Charvát T. a jeden gól zaznamenal nováček sestavy Stejskal M.

SK Jihlava lvíčata – RC Rudíkov Okříšky

1:8

Tento zápas byl velice těžký. Tým, který se skládal převážně z hráčů obohacených zkušenostmi z mladších žáků byl velice náročný, ale hráči se drželi velice statečně a dělali co bylo v jejich silách. V bráně opět zachytal Zoubek M., který zabránil vstřelení několika  gólů. Gólově se prosadila pouze Šmardová E.

Hráčům patří velké poděkování za předvedenou hru a rodičům za výbornou podporu. Jen tak dál      !!!BOOM!!!

Autoři : Přenosil M. , Harasim J.

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *