Šest bodů i v malém počtu

10.02.2020 | Nezařazené | 0 komentářů

V sobotu 1.2. 2020 se ženský tým B vydal do daleké Hluboké nad Vltavou odkud si veze zaslouženě plný počet bodů!

SK Jihlava – Žďár nad Sázavou B x FBC Štíři Č. Budějovice

6 – 3

(1:1, 2:2, 3:0)

Branky: Flídrová (Petrušová), Mácová (Pátková), Mácová (Pátková), Cempírková, Dušková (Cempírková), Mácová

První zápas jsme odehrály proti Štírkám z Českých Budějovic, s kterými soupeříme o lepší postavení v tabulce.

První třetina pro nás nezačala úplně nejlépe už po necelé minutě a půl jsme inkasovaly první gól. Herně jsme na tom byly ale lépe, a tak v páté minutě po nahrávce Petrušové vstřelila gól Flídrová. První třetina už byla na góly i přes naše velké šance chudá, a tak skončila poměrem 1:1.

Do druhé třetiny jsme vstoupily lépe my. Po krásné nahrávce Pátkové se nemýlila Mácová, která tímto odstartovala svůj hattrick. Bohužel soupeřky využily naše nepřesné přihrávky a ujaly se po dvou vstřelených brankách opět vedení. Tyto góly, ale byly pro Štírky poslední. My se ale jen tak nevzdáváme, a tak opět po nahrávce Pátkové vstřelila gól Mácová. Ke konci třetiny jsme soupeřkám nabídly výhodu ve formě přesilové hry. Tu jsme však zdárně ubránily a druhá třetina skončila opět nerozhodně.

Třetí třetinu jsme měly už zcela pod kontrolou my. Ukázkovou individuální akci předvedla Cempírková, která tak vstřelila rozhodující branku. Soupeřkám jsme nabídly ještě jednu přesilovou hru, tu opět nevyužily a na tom má velkou zásluhu výborně chytající Kratochvílová. Do konce třetiny se nám podařilo vstřelit ještě dvě branky. A to konkrétně Duškové, které nahrála Cempírková a posledním gólem dovršila svůj hattrick Mácová.

Sestava: Kratochvílová – Cempírková, Pátková, Flídrová, Mácová, Petrušová, Dušková, Růžičková, Šťastná, Dvořáčková

SK Jihlava – Žďár nad Sázavou B x FK Slovan J. Hradec

6 – 5

(3:2, 3:0, 0:3)

Branky: Mácová, Pátková, Mácová (Flídrová), Flídrová (Pátková), Šťastná, Dušková (Petrušová)

Do druhého zápasu jsme nastupovaly chudší o Nikču Cempírkovou. Naštěstí se nám i v tak malém počtu podařilo urvat tři body.

Do první třetiny jsme vstoupily lépe my, když trestné střílení proměnila zkušenou akcí Evka Mácová. Úvodní třetina se nesla ve stylu vyloučení, kde jsme bohužel v naší přesilové hře inkasovaly gól. Soupeřky měly naučenou jednu akci, kterou se jim podařilo využít a ujaly se vedení. Naštěstí pro nás to bylo v tomto zápase naposledy. Do konce třetiny se podařilo vstřelit gól Pátkové a po nahrávce Flídrové i Mácové.

Druhá třetina byla naše. Po nahrávce Pátkové vstřelila gól Flídrová. Soupeřky si většinu hry nehlídaly střed hřiště, toho využila Šťastná, která viděla skulinku mezi gólmankou a tyčkou a dala tak ukázkovou branku. Těsně před koncem třetiny dala gól Dušková po nahrávce Petrušové.

Do třetí třetiny jsme vstoupily až moc v klidu. Toho soupeřky využily a my inkasovaly tři dosti smolné góly. V posední minutě nás neskutečně podržela Kratochvílová, která předvedla několik neuvěřitelných zákroků. Zápas, tak skončil lépe pro nás a my si spokojeně vezly domů 6 bodů.

Sestava: Kratochvílová – Pátková, Flídrová, Mácová, Petrušová, Růžičková, Šťastná, Dušková, Dvořáčková

Autorka: Eliška Růžičková

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *