Prodloužení spolupráce s firmou 5PGEO, s.r.o.

13.11.2020 | Partneři | 0 komentářů

V aktuálním těžkém období koronaviru, prodloužil Florbal SK Jihlava spolupráci s firmou 5PGEO,s.r.o. Společnost jejíž doménou jsou především komplexní práce v silničním stavitelství a inženýrské geodézii, je důležitým partnerem oddílu Florbal SK Jihlava. Prodloužení spolupráce s našimi partnery si v tomto složitém období vážíme. Děkujeme. 5PGEO,s.r.o.

5PGEO je zeměměřická firma s bohatými zkušenostmi – na trhu působí už od roku 2002. Díky moderním technologiím a zaměstnancům s bohatými zkušenostmi poskytuje široký sortiment služeb.

Protože sídlí v Humpolci na Vysočině a má to všude blízko, orientuje se na celou Českou republiku. Od roku 2017 jí při práci pomáhají i kolegové z nově otevíraných poboček.



Její doménou jsou především komplexní práce v silničním stavitelství a inženýrské geodézii – od bodových polí, zaměřování kubatur, přes vyhotovení digitálních modelů terénu, rozličné vytyčovací práce až po zaměřování skutečného provedení staveb a zpracování geodetické dokumentace.

Poskytuje také rozmanité služby v oblasti katastru nemovitostí – geometrické plány, vytyčování pozemků a staveb, záborové elaboráty, příprava dokumentace pro katastrální úřady a poskytování konzultační činnosti.

Věnuje se také mapování – vyhotovení účelových map a podkladů pro projekt a sběru podkladů pro GIS – a rovněž speciální geodézii – především zaměřování jeřábových drah, provádění speciálních prací ve výstavbě a rozličná kontrolní a sledovací měření.

5PGEO používá nejmodernější vysoce přesné přístroje a kontrolované výrobní postupy. Od roku 2010 je nositeli certifikátu kvality ISO 9001 a díky šetrnému přístupu k životnímu prostředí také certifikátu ISO 14001. Díky vlastnímu vývoji jsou rovněž schopni poskytovat širokou škálu požadovaných výstupů pro klienty.

Spokojenými klienty 5PGEO jsou již po řadu let kromě samotných občanů a subjektů státní správy především nejvýznamnější stavební a developerské firmy působící na českém trhu.

Odkaz:

https://5pgeo.cz/

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *