Ženy se připravují na další sezonu v první lize

21.05.2023 | A tým ženy | 0 komentářů

Ženy SK Jihlava budou i v letošní sezoně bojovat v první lize.  Tým vedený trenéry Romanem Komendou a Martinem Kittlerem započal letní přípravu. Cílem nové sezony je postup do čtvrtfinále první ligy!

Letní příprava probíhá třikrát v týdnu a na holky čekají běhy, posilovna, koordinace a samozřejmě herní tréninky v hale.

V týmu žen se zatím velké změny dít nebudou. Podle trenéra Romana Komendy je družstvo mladé a perspektivní a není potřeba do sestavy výrazně zasahovat. Jedno zajímavé jméno je ovšem přeci jen ve hře. A byl by to opravdu pikantní návrat. Jedná se o zkušenou a rozdílovou hráčku, která by jistě dodala našim mladým holkám klid na florbalky a předala cenné zkušenosti. O jakou hráčku jde, si zatím vedení klubu nechává pro sebe. S hráčkou jsme v úzkém kontaktu, a jak bude vše připraveno na její návrat, dáme našim fanouškům vědět, prozradil trenér žen a manažer klubu Komenda.

Největší otazník se ovšem bude řešit na postu brankářky. Dlouholetá opora brankoviště Daniela Václavková již v týmu pokračovat nebude z osobních důvodů. Vedení klubu se usilovně pustilo do práce a nyní má několik variant na obsazení branky týmu SK Jihlava.

Je to pro nás citelná ztráta. Danča byla jistota v naší brance a také skvělá do party. Její rozhodnutí samozřejmě plně respektujeme a chceme jí za její práci moc poděkovat. Nyní již usilovně pracujeme na její náhradě. Moc dobře si uvědomujeme, že kvalitní brankářka je základ úspěchu. Máme připravené nějaké varianty, ale bližší informace prozradíme až během léta. Nastínil situaci manažer klubu Roman Komenda.

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *