Ženy o svátečním víkendu zvítězily

6.11.2023 | A tým ženy, Ženy A | 0 komentářů

V sobotu se jihlavské florbalistky utkaly s TJ Centropen Dačice. Ženy utkání, konané ve sváteční den, zvládly vítězně a upevňují tak svou pozici v tabulce, kde se momentálně nachází na druhém místě za týmem z Dobrušky.

TJ Centropen Dačice – EAV SK Jihlava        3:7

Branky za Jihlavu: 7. Šloufová (Jašková), 15. Bednářová (Dolejší), 17. Bícová (Kittlerová), 18. Bednářová (Procházková), 20. Bednářová (Procházková), 36. Šmahelová (Bednářová), 52. Bednářová (Šmahelová)

Lepší vstup do utkání snad jihlavský tým nezažil. Byla vidět chuť do hry, nasazení a dobré kombinace, zakončené hezkými góly. Na konci první třetiny vedl tým z krajského města nad Dačicemi již 5:0 a vypadalo to, že je definitivně rozhodnuto. Hráčky Jihlavy se však nechaly svým prvotním úspěchem mírně ukolébat a od začátku druhé třetiny přestaly hrát svojí hru. Dačice tak dostaly prostor ke vstřelení dvou, i když trochu slepovaných, branek. Najednou to bylo pouze o tři branky a Jihlava se musela začít znovu soustředit. To se sice úplně nepodařilo, nicméně si holky už nenechaly tak dobře rozehrané utkání vzít. Na této výhře se výrazně podílela Kateřina Bednářová, která zaznamenala hned čtyři vstřelené branky a jednu asistenci. Dále je nutno zmínit, že i když jihlavský tým nehrál na domácí půdě, dostavilo se několik fanoušků z řad týmů mladších a starších žákyň. Mladé fanynky své starší spoluhráčky neúnavně podporovaly po celou dobu zápasu, vytvořily tak na hale v Dolní Cerekvi skvělou atmosféru.

Příští utkání A-tým žen odehraje na domácí půdě v Jihlavě. Už podruhé v této sezoně budou čelit týmu Aligators Šitbořice a to 11.11. od 14:30 hodin.

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *