Uplynulá sezóna starších žáků

29.04.2017 | Starší žáci | 0 komentářů

„Strži“….ohlédnutí  za uplynulou sezónou očima trenérů.

Odehranou sezónu lze hodnotit z mnoha hledisek. Výsledkově se nám nedařilo tak, jak bychom si přáli, přesto jsme s průběhem sezóny spokojeni.  Hráči se v mnohých herních činnostech, kombinacích a hře samotné postupně zlepšovali, bohužel jsme se nedostali na úroveň většiny klubů soutěže. Několikaleté tréninkové manko se ani sebelepším tréninkem za poměrně krátkou dobu fungování klubu smazat prostě nedá. Je pravdou, že prohraná utkání převažovala nad těmi vyhranými, přesto si myslíme, že se nám podařilo vybudovat soudržný a dobře fungující tým. Ani nepříznivá zápasová bilance hráčům neubírala chuť trénovat a jezdit na zápasy.  Není právě toto jeden ze znaků kvalitního týmu? A my jsme za to moc rádi.

Florbalový život v SK Jihlava není jen o florbale….s hráči jsme založili skvělou tradici turnaje v kuželkách, chodili jsme jednou týdně bruslit na zimní stadion, jezdili jsme po cyklostezce třeba až do Bransouz na letní koupaliště nebo jsme si šli zahrát fotbálek do lesoparku Heulos.  Také díky tomu se v  týmu vytvořily výborné vztahy a vznikla nová přátelství, a to se cení.

Hráče nyní čeká mimosoutěžní období, kdy je  více času na neobvyklé, atraktivní aktivity, hry a sporty. Od tohoto období si slibujeme udržení výborných sociálních vazeb, zlepšení  koordinačních schopností, herního myšlení  a fyzické výkonnosti. Věříme, že do příští sezóny vstoupíme se stejným florbalovým nadšením a posíleni o zlepšené pohybové schopnosti a florbalové dovednosti se nám podaří dosáhnout lepších zápasových výsledků.

 

Autoři: trenéři Libor Kucza a Miroslav Bača

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *