Valná hromada SK Jihlava

9.06.2017 | Nezařazené | 0 komentářů

Dne 1.6 2017 se konala řádná valná hromada Sportovního klubu Jihlava, která byla zároveň i volební pro další 4leté období, a to jak do Rady SK Jihlava, tak do Kontrolní komise SK.
Je pro nás velkou odměnou a zároveň i velkým závazkem to, že se nám podařilo do Rady SK Jihlava prosadit našeho kandidáta Jana Šmardu, který byl zvolen delegáty do 5ti členné Rady SK Jihlava. Věříme, že je to další velký krok pro náš oddíl Florbalu, protože se aktivně zapojíme do vedení SK Jihlava a budeme se podílet na rozvoji celého klubu. Víme, že je před radou hodně práce a my jako Florbal jsme připraveni pracovat zodpovědně a s odhodláním.
Také jsme byli úspěšní ve volbě do Kontrolní komise SK, kde většinovou podporu delegátů dostala naše předsedkyně Miroslava Krupková a i pro ní je zvolení velkým závazkem.

Rada SK Jihlava: Jan Šmarda(florbal), Pavel Fejt(box), Luboš Nožička(národní házená), Libor Doležal(hokejbal), Květa Smutná(judo)

Kontrolní komise: Miroslava Krupková(florbal), Vladimír Bialas(karate), Jan Kníže(národní házená)

Děkujeme za důvěru všem zástupcům oddílů SK Jihlava k našemu zvolení a těšíme se na spolupráci, zároveň přejeme celé Radě SK a Kontrolní komisi hodně úspěchů v jejich práci.

Oddíl FLORBAL
SK Jihlava

 

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *