První jihlavské derby ovládly hráčky SK Jihlava

10.10.2017 | Ženy A | 0 komentářů

V sobotu se odehrálo jihlavské derby FBŠ Jihlava x SK Jihlava na půdě domácích FBŠ Jihlava v Dolní Cerekvi.  Otázkou dnešního článku je, který z týmů Jihlavy vyhrál?? Na tuto otázku si odpovíme v nadcházejících pár řádcích.

Sobotní den byl polojasný až jasný a v tomto duchu začalo i utkání. Hra probíhala spíše ve vlažném tempu na obou stranách hřiště. Po rozehřátí hráček se oba týmy zaměřily i na umění gólmanek. Jako první podstoupila zkoušku gólmanka SK Jihlavy Kateřina Nováčková. Branku vstřelila domácí hráčka Anna Korešová, která využila výhody ve prospěch svého týmu. SK Jihlava si to ovšem nenechala líbit a před koncem první třetiny po gólové akci Vandy Fidrmucové bylo vyrovnáno na 1:1. Vanda umístila střelu fikaně k tyčce, což byl to pro ni zároveň i premiérový gól v našem týmu (dobře Vandi, jen tak dál). Za neustálé podpory naší trenérky, která na holky chrlila své pokyny, se začalo vše vyvíjet v náš prospěch, ale i domácí tým se nenechal zahanbit. Skóre po druhé třetině 5:2.

SK Jihlava si po druhé třetině vytvořila dostatečný náskok před domácím týmem. Začalo to přestřelkou, kde se oba týmy střídaly v gólových situacích, ale ke konci zápasu se míčku ujal tým SK Jihlavy a nepustil ho z hokejky. Dokonce i Pavlicová si s sebou sbalila formičku, za což jí děkujeme. Přeci už není nejmladší a dost často si ji zapomíná doma.

Konečný stav FBŠ Jihlava x SK Jihlava 4:10

Děkujeme všem divákům, kteří nás dorazili podpořit, zejména rodině Rozehnalových J

Ačkoliv toto derby znamená hodně, hlavně pro hráčky obou týmů, tak jako tak výhra zůstává v Jihlavě a to je důležité. Děkujeme za pěkné utkání.

Autorka: Mácová E.

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *