Ženy SK odehrály své utkání ve Žďáře

24.10.2017 | Ženy A | 0 komentářů

SK JIHLAVA – INTELLIGENCE BULLDOGS BRNO

7:9

(2:4        4:3          1:2)

Páté kolo 1. ligy žen se netradičně odehrálo na palubovce haly ve Žďáře nad Sázavou. Přesto, že ženy nehrály přímo na domácí půdě, přišlo se na utkání podívat mnoho zdejších fanoušků, kteří svojí přítomností povzbuzovali tým SK JIHLAVA k vítězství a dodávali tak utkání fantastickou atmosféru. Svoje síly zde poměřily naše ženy se zatím neporaženým týmem tabulky INTELLIGENCE BULLDOGS BRNO.

Průběh utkání byl nepředvídatelný, jelikož se hra přesouvala z jedné strany druhou a po první třetině prohrával tým SK Jihlava pouze o jeden jediný gól. V druhé třetině nastoupila po dlouhé rekonvalescenci hráčka Eva Mácová a hned po několika vteřinách svým gólem pomohla ke skóre 4:5. Po neúspěšném trestném střílení našich žen a pár vyloučeních na obou stranách, naše ženy pořád bojovaly a dotahovaly skóre. Štěstí však přálo více ženám z Bulldogs a právem byly v průběhy hry stále ve vedení a udržely si vedení až do konce utkání.

I přes povzbuzování a fandění přihlížejících a neutuchající řev trenérky Dany Horníčkové se našim ženám nepodařilo protrhnout sérii neúspěchu a konečné skóre ustanulo na 7:9 pro Bulldogs.

Autorka: Součková D.

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *