MUŽI ANDONE SK JIHLAVA VE 13. KOLE VYHRÁVAJÍ NA HŘIŠTI SOUPEŘE

13.12.2023 | A tým muži, Klub, Muži A | 0 komentářů

Muži v sobotu 9.12 odehráli 13. kolo Divize na hřišti soupeře v SH Předměřice n. L proti týmu FBŠ Všestary.

FBŠ Všestary – Andone SK Jihlava

4 – 6

(2:0, 2:3, 0:3)

Branky za Jihlavu: 26. Kůs (Beránek J.), 39. Formáček (Jirků H.), 40. Beránek J. (Pojer), 49. Voslář (Pojer), 51. Beránek J., 58. Jirků H. (Beránek J.)

Po trpělivém začátku se Jihlavě nedařilo střelecky a první třetinu prohrála 0:2. V druhé části se podařilo vstřelit první branku Jihlavy Kryštofovi Kůsovi a po dobře odehrané části, kde se dokázalo vyhrát druhou třetinu 3:2, kterou ukončil výborným průnikem Jan Beránek těsně před koncem druhé části. Závěr utkání Jihlava dokázala otočit zápas ve svůj prospěch a ten díky dobré hře si už i dokázala pohlídat.  

Komentář trenéra Roman Komenda: Dnes dobře odehraný zápas, kdy nám začátek trochu utekl, ale díky trpělivé hře dokázali zápas otočit a dotáhnout do vítězného konce. Díky moc hráčům za nasazení a pracovitost. Soupeři za utkání 

Komentář hráče Jan Freiberg: Dneska to bolí, zápas jsme si prohráli sami. Špatná disciplína, špatná trenérská rozhodnutí a některé zbytečné zbrklé tahy. Tohle nás bude mrzet dlouho. Naše šňůra vítězství na čísle jedna je u konce. Budeme muset udělat novou, tak snad příště. Potrénujeme, do Třebíče se těšíme. Díky všem za podporu.

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *