Ženy B vyhrály o víkendu i přes hojnou marodku

26.01.2018 | Ženy B | 0 komentářů

Naše ženy vyrazily 21.ledna na turnaj až do Českých Budějovic. Celá sestava se skládala z pouhých sedmi hráček v poli a jedné gólmance díky bohu v bráně😂. Šance na výhru proti početnějším týmům nebyla nijak velká, ale nenechaly jsme se zastrašit soupeři ani velkým nafukovacím monstrem, kterému v Budějovicích říkají hala✂️.
První zápas jsme sehrály s FA Českými Budějovicemi. První gól padl do naší brány, ale neváhaly jsme, zabojovaly a dorovnaly na 1:1 díky Mirce Krupkové. Celé dvě třetiny jsme se drželi soupeře a na začátku třetí třetiny byl stav vyrovnaný na 2:2. Na začátku třetí třetiny jsme dvěma góly zvýšily na 4:2 a vedení jsme udržely až do konce zápasu💪🏻💪🏻.

Do druhého zápasu jsme nastoupily proti Jindřichovu Hradci mírně rozsedělé, ale dosti po jídle posílené. Začátek nám uskočil jako míčky na nerovném povrchu v hale a prohrávaly jsme 1:0. Neváhaly jsme a po 2 minutách srovnaly. A potom už jen náskok navyšovaly. Přihrávaly jsme si jak Švédi na domácí palubovce. Konečný stav zápasu byl 3:1🎉.

Odvážíme si 6 bodů. A jak v neděli zaznělo: “TAK KDYŽ SEM JEDEME V NEDĚLI DVĚ HODINY TAK JEŠTĚ ABYCHOM PROHRÁLY!”

Autorka: Boháčková M.

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *