Muži: Pohár nás posunul zas o kus dál

26.08.2019 | Nezařazené | 0 komentářů

Mužský tým má za sebou účast na prvním kole Poháru Českého florbalu, kde muži odehráli čtyři utkání. V prvním utkání odehráli zápas proti FbK OrlickoTřebovsko, který hrají regionální soutěž a podlehli 3:4. V druhém utkání narazili na tým ze stejné ligy v soutěži FTC VYSOKÉ MÝTO s kterým si poradili 10:6. Druhý den muže čekali soupeři z našeho regionu, nejprve TJ Sokol H.Brod Erupting Dragons, který naši muži vyhráli10:1. Poslední utkání odehráli s týmem z vyšší ligy SPARTAK PELHŘIMOV, který nebyl v kompletní sestavě a i zde zvítězili 13:1.

„Pohár pro nás byl ještě důležitou částí přípravy, kde jsme se snažili aplikovat některé části z tréninku do hry a vyzkoušeli jsme si, jak bude fungovat spolupráce a složení sestav“ – říká hlavní trenér Roman Komenda.

Zhodnocení turnaje trenérem Romanem Komendou:

I když byl kladen na pohár větší důraz a to již jako na začátek soutěžní části, tak rozhodně ještě nejsme plně připraveni dle našich představ. Během turnaje se nám objasnili některé věci o hráčích a hlavní kostru týmu máme jasně danou. Dále do sestavy počítáme i s hráči, kteří na turnaji nebyli. Teď nás čeká druhé kolo poháru a soustředění. Očekáváme tak další velký krok v přípravě s ohledem na blížící se začátek sezóny.

SK Jihlava vs. FbK Orlicko-Třebovsko       3:4

První zápas proti Orlicko- Třebovsku se nám moc nevyvedl a nedokázali jsme proměňovat šance, celkově se nám moc hra nedařila. Byl to takový protrápený zápas. Jediný pozitivní byl závěr, kdy se nám podařilo vytvářet větší tlak, ale na vyrovnání to už nestačilo.

Branky: 10. Beránek M. (Beránek J.), 37. Daněk (Vyskočil O.), 37. Vyskočil O. (Kružík)

SK Jihlava vs. FTC VYSOKÉ MÝTO             10:6

Do druhého zápasu jsme nastoupili proti týmu z naší soutěže. Do zápasu jsme udělali několik změn a zaměřili se na některé časti hry. Přes opatrnější začátek se nám podařilo soupeře dobře přehrávat a výbornou obranou jsme soupeře nepustili více do hry.

Branky: 4. Paul (Beránek M.), 8. Beránek M. (Paul), 11. Štoll (Horský Jan), 13. Paul, 17. Žaloudek (Horský Jan), 21. Paul (Beránek J.), 36. Paul (Strejček), 37. Beránek J. (Beránek M.), 42. Žaloudek (Strejček),

SK Jihlava vs.  TJ Sokol H.Brod Erupting Dragons                       10:1

Trpělivý zápas z naší strany proti pasivní obraně soupeře. Od začátku se nám dařilo vytvářet plno šancí, ale nevedlo to moc k proměňování. Nejproduktivnější pak byla poslední třetina.

Branky: 4. Vyskočil O. (Paul), 24. Horský J. (Beránek M.), 25. Horský J., 36. Paul (Beránek J.), 40. Beránek M. (Beránek J.), 40. Žaloudek (Horský J.), 41. Daněk (Strejček), 42. Paul (Beránek M.), 44. Strejček (Daněk), 44. Beránek J. (Strejček)

SK Jihlava vs. SPARTAK PELHŘIMOV        13:1

Se zápasem proti Pelhřimovu musíme být spokojeni. Fungovala nám obrana, ale i vytváření šancí bylo velmi dobré. Opět nejvíce produktivní byla poslední třetina.

Branky: 1. Vyskočil O. (Daněk), 10. Beránek J., 13. Horský Jan (Štoll), 19. Paul (Beránek), 22. Horský Jan (Daněk), 29. Žaloudek (Horský Jan), 37. Beránek M. (Beránek J.), 40. Paul (Vyskočil O.), 42. Beránek J. (Daněk), 42. Horský Jan, 44. Beránek M. (Beránek J.), 44. Beránek J. (Daněk), 45. Horský J. (Vyskočil O.)

Sestava: Navrkal, Cacek – Beránek M., Štoll, Beránek J., Vyskočil O., Horský Jan, Žaloudek, Holoubek, Paul, Daněk, Kružík, Strejček

Miroslav Daněk

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *