Mladší žáci: Haloweenský turnaj v Pelhřimově

6.11.2019 | Nezařazené | 0 komentářů

Týmy mladších žáků SK Jihlava zavítal na turnaj do Pelhřimova.

Tým SK Jihlava Ježci

Sestava: K. Čopák, J. Koumar, A. Trnka, T. Charvát, V. Kučerová, A. Polednová, S. Polednová, D. Šoukal, Š. Šoukal, E. Šmardová, L. Tesařová, E. Karbašová

Trenér: M. Karbaš

Spartak Pelhřimov – SK Jihlava Ježci

10 : 4

Branky Jihlavy: T. Charvát, K. Čopák, D. Šoukal, L. Tesařová

Zápas proti béčku Pelhřimova, který výsledkově rozhodl nepřesvědčivý výkon E. Karbašové, které propadlo do branky úplně všechno, ale to se prostě někdy stává. Jinak vcelku vyrovnaný zápas, kde jsme působili první poločas ospale a druhý jsme hráli, tak nějak bez gólového efektu.

SK Jihlava Ježci – Spartak Pelhřimov – žlutí

3 : 21

Branky Jihlavy: 2 x E. Karbašová, A. Trnka

Zápas proti áčku Pelhřimova, které hrálo se dvěma lajnami a dva rozdíloví hráči skoro neslezli z palubovky měl jednoznačný průběh. Technicky a rychlostně překonání našeho hráče a rychlá kombinace v přečíslení se zakončením. Tohoto zápasu si cením, protože soupeř měl velkou kvalitu a naši elévové, elévky a začínající mladší žák měli možnost se srovnat s o level lepšími hráči. V brance velice dobře odchytala V. Kučerová. Na prvním turnaji za mladší žáky skóroval A. Trnka. Přesvědčivě zakončovat dokázala jen E. Karbašová, která měla 100% úspěšnost v zakončení.

SK Jihlava Ježci – SK Jihlava Lvíčata

12 : 6

Branky Jihlavy: 4 x Š. Šoukal, 2 S. Polednová, 2 x E. Karbašová, D. Šoukal, L. Tesařová, J. Koumar, V. Kučerová

Bratrovražedný souboj týmu z SK Jihlava, který měl náboj. V brance neskutečně zachytal T. Charvát a vyhlašuji ho jako nejlepšího golmana SK Ježků. Střelecky zazářil Š. Šoukal. Nejlepší lajnou byla lajna S. Polednová, A. Polednová, V. Kučerová. O výsledku rozhodla naše produktivita a netýmový výkon soupeře, kde si nejlepší hráči nechtěli nahrávat s ostatními spoluhráči.

SK Jihlava Ježci – Spartak Pelhřimov

4 : 8

Branky Jihlavy: J. Koumar, A. Trnka, 2 x E. Karbašová

První polovinu utkání sehrála silnější skupina hráčů, která dokázala diktovat tempo hry, ale nedokázala proměňovat vyložené šance. Po poločase se zapojila druhá půlka týmu, která překvapila svým nasazením, ale také pohořela na koncovce. Výsledek neodpovídá průběhu hry, kdy jsme byli o fous lepším týmem. Krásný letecký přelet přes mantinel ukázal T. Charvát. Hra se přitvrdila.

V brance dobře zachytala L. Tesařová

Komentář trenéra: Sestava složená ze 4 mladších žákyň, 2 elévek, 1 eléva, 1 premiérově začínajícího mladšího žáka a 4 prvoročáků v mladších žácích sbírala cenné zkušenosti především proti A týmu Pelhřimova. Oceňuji hráče za nasazení a přístup k zápasům. Milým překvapením pro mě byl výkon S. Polednové, A. Polednové a lehkost A. Trnky, který se stal i nejlepším střelcem z našeho oddílu v nájezdech. O kvalitách bratrů Šoukalových, ostaršeném elévovi T. Charvátovi, kouzelníkovi K. Čopákovi nebudu ani vypisovat. Nejlepším střelcem se stala elévka E. Karbašová s 5 brankami, která je stále ještě limitována zdravotními problémy a výpadky v tréninkovém procesu.

Autor: M. Karbaš

Tým SK Jihlava Lvíčata

Složení SK Jihlava lvíčata: L. Stránský, O. Kolář, D. Skořepa, L. Novák,

T. Staněk, M. Tesař, M. Pospíchal, P. Chovancová, A. Nováková

Trenéři: M. Tesař, V. Tesař

Branku ve třech zápasech hájila A. Nováková.

První a čtvrtý zápas proběhl se stejným soupeřem.

SK Jihlava lvíčata   –   Spartak Pelhřimov žlutí

3 : 26

Branky Jihlavy: T. Staněk, O. Kolář, L. Novák

3 : 28

Branky Jihlavy: T. Staněk, D. Skořepa, L. Novák

Tým Spartak Pelhřimov žlutí byl v utkání šikovnější a lepší soupeř. Osobně bych tyto hráče viděl ve vyšší kategorie, kde by své síly mohli porovnat se sobě rovnými soupeři. Takové zápasy kde padají góly každou minutu do stejné branky, i přes celé hřiště, nejsou pro nikoho příliš záživné a pro naše hráče dosti demotivující. I přes to hráli svěřenci svojí hru až do konce zápasu a nenechali se rozhodit vysokým skórem, neustálím sekáním a jedním seknutím do hlavy.

SK Jihlava lvíčata   –   Spartak Pelhřimov

10 : 6

Branky Jihlavy: L. Stránský 3x, O. Kolář 2x, D. Skořepa 1x, P. Chovancová 2x, M. Pospíchal 2x

Zápas, který se musel líbit všem.

SK Jihlava lvíčata   –   SK Jihlava ježci

6 : 12

Branky Jihlavy: T. Staněk, M. Pospíchal 3x, L. Novák 2x

Opět zápas proti spoluhráčům z oddílu. Hráči se znají a proto se navzájem nešetřili. V brance se představil D. Skořepa, který do zranění od soupeře klepnutím do zad chytal velmi dobře. Od této chvíle byli hráči lvíčat zaskočeni a polevili, toho dokázal soupeř využít.

Komentář trenéra M. Tesař: Na turnaji se předvedli dva nový hráči Marek Tesař a Tomáš Staněk. Oba předvedli nasazení a jistě si zaslouží místo v sestavě. Naopak hráči, kteří mají tým vést, být příkladem pro ostatní hráče mě zklamali. Jejich neustálé remcání a nespokojenost, zápas nevyhraje. Nejlepším hráčem jsem zvolil Pavlínu Chovancovou za výkon na hřišti, nasazení a vervu ve hře. Poděkovat musím rodičům za slušné fandění.

Autor: Miroslav Tesař

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *