Dlouholetý partner, firma Nábytek Polodna i pro sezonu 2020/21

15.12.2020 | Nezařazené | 0 komentářů

I pro letošní sezonu prodloužil Florbal SK Jihlava spolupráci s dlouholetým partnerem, firmou Nábytek Polodna, která je s jihlavskými florbalisty, již od vzniku oddílu.

Florbal SK Jihlava si velice váží této podpory, díky které se může náš klub systematicky rozvíjet již 7let.

Firma Nábytek Polodna, se specializuje nejen na standardní nábytek za příznivé ceny, ale také na nábytek pro náročnou klientelu. Té nabízí služby profesionálního čalouníka s dlouholetými zkušenostmi. Jeho sedačky jsou k vidění na prodejně v Jihlavě. Firma respektuje individuální přístup k Vašim přáním a požadavkům a jsme schopni vyhovět i netradičním požadavkům na sedací soupravy a ostatní čalouněný nábytek.

Kromě vybavení interiérů domácností zajišťuje vybavení restaurací, barů a kanceláří. Častými klienty jsou také neziskové a příspěvkové organizace.

V nejbližší době firma plánuje rozšíření sortimentu o množství kuchyňských linek a její ambicí je stát se jedním z předních prodejců kuchyní dodávaných v demontu.

Svým zákazníkům nabízí pravidelné slevové akce na webových stránkách, vybrané zboží skladem a možnost navštívení kamenné prodejny v Jihlavě. Zde můžete zhlédnout více jak 40 typů sedacích souprav a vybrané nábytkové sestavy a doplňky do Vašeho interiéru. Prodejnu můžete navštívit i mimo otvírací dobu po předchozí domluvě na telefonním čísle 602 696 574. 

Prioritou firmy je spokojenost zákazníka, od výběru přes objednání až po dodání zboží. Dopravu zajišťujeme vlastními zdroji, zdarma po celé ČR i do vybraných částí SR.

Našim cílem je poskytovat kvalitní služby v oblasti obchodu s nábytkem a tím Vám zpříjemňovat Vaše bydlení.

www.nabytekpolodna.cz 

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *