Muži: Zhodnocení turnaje Czech open – Turnaj byl pro hráče příležitostí si po dlouhé pauze znovu zahrát zápasy

11.08.2021 | A tým muži, Klub | 0 komentářů

Mužský tým má za sebou účast na mezinárodním turnaji Czech Open 2021. Pro muže turnaj skončil již v pátek, kdy ve vyřazovací části podlehli týmu MVIL Ostrava rozhodující brankou patnáct sekund pře koncem utkání. „Czech open byl pro nás herní zpestření prázdninového režimu a dobrou zkušeností pro mladé hráče“- říká hlavní trenér Roman Komenda.

Zhodnocení turnaje trenérem Romanem Komendou: Na turnaj jsme jeli s tím, že se pojedeme rozehrát a strávit spolu více času než jen na trénincích a dát hlavně prostor mladým. Pozitivní byl přístup hráčů k turnaji.

SK Jihlava vs. TJ Sokol Dobříš        1:2

První zápas na turnaji muži odehráli proti týmu TJ Sokol Dobříš. Hra proti slabšímu soupeři, kde se Jihlavský hráči nekázali prosazovat a skončil prohrou.

Branky: 26. Horský Jan (Horský Jakub)

SK Jihlava vs. Polski Unihokej (POL)         2:1

Do druhého zápasu muži nastoupili proti Polskému výběru. Vyrovnaný zápas na svou stranu strhl SK Jihlava v závěru zápasu.

Branky: 27. Jirků V. (Horský J.), 28. Horský Jan (Vyskočil Š.)

SK Jihlava vs. Black Angels DASTA                       2:2

Poslední zápas v základní skupině muži odehráli proti Pražskému týmu Black Angels DASTA, kde šlo opět o vyrovnaný zápas, který skončil dělbou bodů.

Branky: 7. Horský Jakub (Jirků V.), 30. Horský Jan

SK Jihlava vs. MVIL Ostrava            3:4

Pro muže turnaj skončil tímto zápasem, když po vyrovnání SK Jihlava ve hře bez brankaře podlehli brankou patnáct sekund pře koncem utkání.

Branky: 1. Horský Jakub (Horský Jan), 22. Jirků V. (Horský Jan), 30. Jirků V. (Horský Jakub)

Sestava: Vyskočil Š., Břečka – Horský Jan, Barimov, Jirků Vít, Horský Jakub, Jirků H., Šmarda, Andrýsek, Cakl, Svoboda, Vlk, Zápotočný

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *