Turnaj Elévů ve Světlé nad Sázavou

15.12.2022 | Elévové | 0 komentářů

Na třetí adventní neděli vyjeli ke svým zápasům naše týmy v soutěži Liga Vysočiny elévů a to do krásné haly ve městě sklářů ve Světlé nad Sázavou.

Turnaje se zúčastnili za klub tři týmy kategorie elévů, SK Jihlava Ježci (2012), SK Jihlava lvíčata (2013), SK Jihlava (děvčata) a jedno družstvo mladších žákyň SK Jihlava lvice.

Vzhledem k mnoha omluvenkám bylo nutné provést úpravy soupisek a doplnit tým lvíčat o hráče z ježků.

Tým Ježků vstoupil do turnaje jasným vítězstvím a na tuto soutěž pěknou kombinační hrou, ale hned v druhém zápase jsme klopýtli s týmem Pelhřimova. Po tomto podcenění soupeře jsme si vysvětlili, že jsme si zápas prohráli sami v hlavách a do dalšího zápasu jsme opět nastartovali spolupráci dotáhli další zápas k vítězství. V posledním zápase Ježci nastoupili proti mladším hráčům našeho klubu Lvíčatům a byť oni podali bojovný výkon, tak Ježkům nezabránili v dalším vítězství.

Ježci tak ukázali, že i v oslabené sestavě dokáží zahrát kvalitní zápasy pokud se soustředí a ukázali trenérům na čem dál pracovat.

Všem děkujeme za jejich výkon.

                Tým Lvíčat v oslabené sestavě doplněné o dva Ježky zahájil turnaj aktivní hrou, ale vzhledem k neproměňování šancí utrpěli porážku. Celý tým ve zbytku turnaje bojoval a odehrál kvalitní turnaj. Turnaj nedopadl dobře výsledkově, ale předvedená hra měla kvalitu a lvíčata mají na čem stavět a díky nasazení na trénincích se jistě budou dále zlepšovat.

I lvíčatům patří poděkování.

                Parta mladších děvčat našeho oddílu SK Jihlava nastoupil do prvního zápasu trošku ospale, což mělo za následek porážku, ale postupně se holčičky probrali a začali stupňovat výkon. To se projevilo v druhém zápase, kde ve vyrovnaném zápase dokázali nakonec porazit svého soupeře o jeden gól. Ve třetím utkání nastoupil tým děvčat s respektem proti týmu větších děvčat a strach byl znát u obdržené branky hned na začátku zápasu. Naše „Cácorky“ (jak si holčičky říkají), ale bojovným nasazením s podporou výborného výkonu v brance udrželi soupeřky mimo dosah branky a v závěru utkání mohli gradovat pěkný výkon srovnávací brankou a získat tak cennou remízu. V posledním utkání Cácorky čekal zápas proti našim starším děvčatům Lvicím a i v tomto zápase byl znát zbytečný respekt. Cácorky se snažili, ale na Lvice to nestačilo a gratulujeme jim k vítězství.

Všechny „Cácorky“ zaslouží pochvalu za snahu a nasazení.

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *