Elévové v pelhřimově

9.01.2023 | Elévové | 0 komentářů

Po krátké pauze se týmy SK Jihlava kategorie elévů představili poprvé v roce 2023 a to ve městě rekordů Pelhřimově v sobotu sedmého ledna.

Tým Ježků (starší ročník kluků dané kategorie) opět ukázal, že když zahraje to na co má, tak je velmi silný a je hrozbou pro každého soupeře. Nejtěžším soupeřem pro Ježky jsou oni sami, kdy špatná koncentrace a neplnění pokynů trenéra mělo za následek remízu v prvním zápase. Následně se tým zvednul a již pro ně žádný soupeř nebyl problém a Ježci si došli pro další 3 vítězství.

Tým Lvíčat (mladší ročník kluků dané kategorie) přijel na turnaj v neúplné sestavě, ale to nemělo vliv na bojovnost a snahu hráčů. Bohužel kluky trápí koncovka a na jednu branku potřebují hodně brankových příležitostí. Na druhou stranu však mohou stavět na výborném výkonu golmana a pokud zlepší produktivitu tak se vše bude jen zlepšovat. Kluci ukázali, že i v menším počtu se dokáží semknout a makat jako tým.

Tým SK Jihlava (mladší ročníky děvčat – cácorky) vstoupil do turnaje bojovným výkonem a v závěru zápasu holčičky vydřeli cennou remízu. Tento výsledek Cácorky nastartoval a dalšího soupeře s přehledem porazili. V dalším utkání narazili holčičky na tým, který svou tvrdou hrou znepříjemnil radost ze hry a první porážka byla na světě. V poslední utkání na turnaji si Cácorky poměřili síly s naším týmem mladších žákyň hrajících stejnou soutěž. Věkový rozdíl byl znát a bojovnost na starší kamarádky nestačila. Celkově to byl pro elévky zatím nejlepší turnaj, který ukázal potenciál a na čem dál pracovat.

Musíme pochválit obě družstva děvčat, která se navzájem na turnaji podporovala a hezky si fandila 😊

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *