Starší žákyně na domácí půdě

10.02.2023 | Starší žákyně | 0 komentářů

V nedělním mrazivém dopoledne dne 05. 02. 2023 se konalo 6. kolo Ligy Vysočiny starších žákyň tentokrát na domácím hřišti v hale SK Jihlava. V této kategorii jsou v letošním roce pouze tři týmy, které vždy odehrají 4 zápasy na turnaji.

Sestava: Adéla Nováková, Aneta Paclíková, Beáta Ďurinová, Eliška Orlíčková, Eliška Paclíková, Karolína Bidmanová, Leontýna Tesařová, Nikola Rásochová, Sofie Smetanová, Sophie Šnirch, Tereza Pazderková, Vanessa Tomisová, Veronika Jáchimová.

Dnešní sestavu starších žákyň doplnil trenér o hráčky z mladších žákyň, tudíž celkový počet hráček na turnaji v našem týmu byl 13. První dva zápasy chytala Adéla Nováková, která je velmi zkušená brankářka. Premiéru v poli jako hráčka, tak i v bráně na tomto turnaji měla nadaná Nikola Rásochová, která odchytala poslední dva zápasy.

Náš tým byl velmi dobře naladěn a první dva zápasy jednoznačně vyhrál. Ve třetím o jeden gól prohrál, když po celý zápas dotahoval vždy jednogólový náskok soupeře. Bohužel, poslední zápas se moc nepovedl a starší žákyně podlehly týmu TJ Centropen Dačice větším gólovým rozdílem.

Výsledky:

5PGEO SK Jihlava 7 : 3 TJ Centropen Dačice 

Branky: Eliška Paclíková, Tereza Pazderková, Eliška Orlíčková 3x, Vanessa Tomisová

Sklo Bohemia Světlá n/S 2 : 7 5PGEO SK Jihlava

Branky :Leontýna Tesařová 2x, Eliška Orlíčková 2x, Sophie Šnirch, Nikola Rásochová, Tereza Pazderková

5PGEO SK Jihlava 4 : 5 Sklo Bohemia Světlá n/S

Branky: Adéla Nováková, Leontýna Tesařová, Eliška Orlíčková

TJ Centropen Dačice 10 : 3 5PGEO SK Jihlava

Branky: Leontýna Tesařová 2x, Aneta Paclíková

Ani výsledek posledního zápasu však nepokazil dobrou náladu v týmu a dívky si turnaj užily. Po turnaji oslavila naše starší žákyně Eliška Paclíková v šatně své budoucí narozeniny s celým týmem. Rozkrájel se dort a popíjelo se šampaňské (samozřejmě dětskéJ). Elišce, přejeme touto cestou všechno nejlepší k narozeninám a hodně florbalových úspěchůJ. 

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *