Starší žákyně na Lize Vysočiny

19.03.2023 | Klub | 0 komentářů

Golčův Jeníkov se stal místem, kde se v sobotu dne 18. 3. 2023 odehrálo další kolo Ligy Vysočiny starších žákyň.

Sestava: Adéla Loučková, Aneta Paclíková, Eliška Orlíčková, Eliška Paclíková, Nikola Rásochová, Rozálie Kosová, Sophie Šnirch, Štěpánka Smrčková, Tereza Pazderková, Veronika Jáchimová

První poločas tohoto zápasu byl trochu pomalejší. Žákyně působily ospalým dojmem. Vše se změnilo po přestávce. Pomalu se rozstřílely a vyhrály krásným výsledkem. Bohužel, po konci tohoto utkání se udělalo nevolno Elišce Paclíkové a do dalších bojů již nezasáhla. Přejeme brzké uzdravení.

Sklo Bohemia Světlá n/S 1 : 7 5PGEO SK Jihlava

Branky: S. Šnirch, T. Pazderková, Š. Šmrčková, V. Jáchimová, E. Orlíčková 2x, E. Paclíková

V druhém zápase naše dívky pořád dotahovaly náskok soupeře. Ještě půl minuty před koncem prohrávaly. Až hezkou střelou pod břevno vyrovnaly v posledních vteřinách. V tomto zápase byla zraněná Tereza Pazderková, která odkulhala do šatny. Je to však velká bojovnice, zranění rozdýchala a nastoupila v dalších utkáních.

5PGEO SK Jihlava 4 : 4 TJ Centropen Dačice

Branky: T. Pazderková, E. Orlíčková 2x,  R. Kosová, 

Tým Sklo Bohemia se zlepšil v rozehrávce a více střílel oproti prvnímu zápasu. Jedinou střelkyní, která se v tomto zápase prosadila, byla Štěpánka Smrčková, která dala všechny naše branky.  Tento zápas byl napínavý až do konce.

5PGEO SK Jihlava 5 : 4 Sklo Bohemia Světlá n/S

Branky: Štěpánka Smrčková 5x

Poslední utkání si naše děvčata už pohlídala. Mohli jsme vidět několik krásných soubojů a střel na branku. Naši branku dobře střežila po celý turnaj naše brankářka Nikola Rásochová.

TJ Centropen Dačice 4 : 6 5PGEO SK Jihlava

Branky: S. Šnirch , Š. Smrčková 4x, A. Paclíková

Celkově se turnaj velmi povedl. Jde vidět, že žákyně se v této sezóně již sehrály a na hřišti o sobě víJ. Snaží se střílet na branku a přehrávat soupeře. Poslední turnaj žákyně odehrají 15. 4. 2023 na hale SK Jihlava. Všichni příznivci a fanoušci jsou vítáni.

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *