Ženy postupují do 3. kola poháru českého florbalu

26.09.2023 | A tým ženy, Ženy A | 0 komentářů

Ve čtvrtek 21.9. se A-tým žen vydal odehrát 2. kolo poháru do vzdáleného Hradce Králové. Utkání, hrané do pozdních večerních hodin, Jihlava zvládla a může tedy vyhlížet svého soupeře pro 3.kolo. Tím nebude nikdo jiný, než samotný mistr České republiky, tedy 1.SC Tempish Vítkovice.

IBK Hradec Králové – EAV SK Jihlava       

1:4

Branky za Jihlavu: 7. Homolová (Bednářová), 17. Bednářová (Homolová), 29. Bednářová (Kalinová), 30. Homolová (Bednářová)

Ze začátku zápasu si spousta hráček ještě musela zvykat na povrch v hale, tudíž byl začátek utkání trochu nejistý. Postupně si holky přivykly a dařilo se jim plnit pokyny trenéra. V sedmé minutě zápasu vstřelila svůj první gól v ženské kategorii Pavla Homolová. Jihlava svůj brankový náskok průběžně navyšovala a udávala tempo hry. Soupeřky z Hradce hrozily hlavně z protiútoků, avšak vyzrát na jihlavskou gólmanku se jim podařilo pouze jednou, poté už je Václavků k ničemu nepustila. Jihlavský tým se tak mohl radovat ze zaslouženého postupu.

V sobotu 30.9. čeká ženy další zápasy proti Sklo Bohemia Světlá n/S., v podobě 5. kola 1. ligy žen, které se odehraje na domácím hřišti sportovní hale SK Jihlava v 13:00 hodin. Následovat bude nedělní 6. kolo proti FBC Kutná Hora.

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *