Ženy na domácí půdě opět stoprocentní

5.10.2023 | A tým ženy, Ženy A | 0 komentářů

Během uplynulého víkendu odehrál A-tým žen další dvě kola 1.ligy žen. Tentokrát to bylo derby o Vysočinu proti Světlé nad Sázavou a těžké utkání s týmem Kutné Hory. Ženy dokázaly oba dva zápasy vyhrát. Potvrdily tak, že domácí půda Jihlavě svědčí.

EAV SK Jihlava – Sklo Bohemia Světlá n/S

7:2

Branky za Jihlavu: 3. Levová (Bednářová), 24. Bícová (Šloufová), 28. Procházková (Běhounková), 38. Krčálová H. (Bícová), 39. Vilišová (Kalinová), 45. Procházková (Jašková), 60. Bednářová (Kalinová)

Po opatrném začátku, se ženskému A-týmu dařilo plnit pokyny trenéra Komendy. To přineslo své ovoce, Jihlava se ujmula vedení už ve třetí minutě zápasu. Hrálo se na tři lajny, z nichž všechny dokázaly být důrazné u branky, vytvářet si krásné šance a proměňovat je. Do branky Světlé se jihlavskému týmu podařilo vstřelit sedm gólů a jen dva inkasovat. Dvěma góly se na této výhře podílela mladá obránkyně Gabriela Procházková, která byla nakonec vyhlášena nejlepší hráčkou utkání.

EAV SK Jihlava – FBC Kutná Hora

6:5

Branky za Jihlavu: 2. Levová (Bednářová), 14. Šulová (Jašková), 18. Bícová (Šmahelová), 24. Bícová (Krčálová V.), 49. Krčálová H. (Kalinová), 57. Bednářová (Vytisková)

Po první třetině zápasu vedl jihlavský tým už 3:0 a vypadalo to, že si své vedení nenechá utéct. Holky opět dokázaly být důrazné u branky a proměňovat vytvořené šance. Druhá třetina už byla vyrovnanější, oběma týmům se podařilo vstřelit po jedné brance. Jihlava mírně ztratila koncentraci a Kutné Hoře toho začalo mnohem víc vycházet. Na začátku třetí třetiny přišla ledová sprcha pro jihlavský tým. Ztráta veškeré koncentrace, která týmu zbývala, vedla k tomu, že se soupeři podařilo nejenom srovnat, ale dokonce i otočit skóre zápasu ve svůj prospěch. Na první pohled rozhodnutý zápas se tak proměnil ve velké drama. Jihlavské holky to ale jen tak nevzdaly, podařilo se jim vstřelit ještě dvě branky a uhájit si tři body.

Na programu ženského A-týmu následuje pohárové utkání, které ženy odehrají v pátek 6.10. proti 1.SC Tempish Vítkovice. Hrát budou na domácí půdě na sportovní hale SK Jihlava.

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *