Ženy v Poháru českého florbalu končí

9.10.2023 | A tým ženy, Ženy A | 0 komentářů

V pátek 6.10. dorazily do Jihlavy hráčky extraligového kádru 1.SC Tempish Vítkovice, aby s místním A-týmem žen svedly bitvu o postup do 4. kola poháru.

EAV SK Jihlava – 1.SC Tempish Vítkovice

0:7

Už od začátku zápasu bylo vidět, že utkání je jasně pod taktovkou ostravského týmu. Hrálo se ve velmi vysokém tempu, které v 1.lize žen neuvidíte. Po první třetině prohrávaly ženy pouze 0:1, což byl proti mistru ČR slibný začátek. I přes to, že Jihlava hrála spíše defenzivněji, bylo vidět pár jihlavských šancí. Avšak Vítkovice potvrdily svou obrovskou kvalitu a v následujících dvou třetinách přidaly dalších šest gólů. Jihlavský tým sice zápas prohrál, ale určitě si odnesl spoustu nových zkušeností, které využije v budoucích zápasech. Nakonec je zde ještě třeba vypíchnout fantastickou diváckou kulisu. Na zápas dorazilo neuvěřitelných 142 diváků, kteří vytrvale podporovali jihlavský A-tým i za nepříznivého stavu a vytvořili tak pro hráčky nezapomenutelný florbalový zážitek.

Následující víkend čeká ženy pouze jedno ligové utkání namísto obvyklých dvou. V neděli 15.10. odehrají další kolo 1.ligy žen na půdě Fbk TJ Svitavy.

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *