MUŽI ANDONE SK JIHLAVA V 6. KOLE PROHRÁVAJÍ NA DOMÁCÍ PALUBOVCE PO NÁJEZDECH

18.10.2023 | A tým muži, Muži A | 0 komentářů

Muži v sobotu 14.10 odehráli před domácím publikem 6. kolo Divize, kdy hostili tým z Vysokého Mýta.

Andone SK Jihlava – FTC Vysoké Mýto

6 –7pn

(1:4, 1:1, 4:1)

Branky za Jihlavu: 17. Noháček (Beránek J.), 31. Noháček (Beránek J.), 55. Andrýsek (Vyskočil O.), 56. Beránek J. (Noháček), 58. Noháček (Horský Jan), 59. Horský Jan (Noháček)

Jihlava měla tento zápas opravdu velký problém se dostat do tempa a hrát to na co jsou zvyklí. Vše se ukázalo již v první třetině, kdy domácí celek po 15. úvodních minutách prohrával již 4:0 a hosté měli utkání pod kontrolou. Ke konci první třetiny se Jihlavě podařilo snížit na 4:1 a s tímto skóre se šlo do druhého dějství.  To však bylo pro diváky méně atraktivní, jelikož padly pouze dva góly. Skóre na konci druhé třetiny stále hrálo více do karet hostujícímu týmu, který vyhrával 5:2. Jihlavě se však podařilo vzchopit se a 5 minut před koncem začal domácí celek dotahovat hosty. Domácí se v poslední minutě podařilo vyrovnat a šlo se do prodloužení. Zde žádná branka nepadla a zápas musely ukončit samostatné nájezdy, ve kterých byl úspěšnější hostující tým.

Komentář trenéra Romana Komendy: Dnes se nám vůbec nepodařil vstup do zápasu a dlouho nám trvalo se srovnat. Výborná závěr zápasu, kde se ukázala naše síla. Díky hráčům a soupeři za zápas.

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *