Ženy ve Svitavách s čistým kontem

24.10.2023 | A tým ženy, Ženy A | 0 komentářů

Minulý víkend odehrály ženy netradičně pouze jedno utkání. Jejich soupeřem byl nováček 1.ligy žen – FbK TJ Svitavy. Toto utkání dokázaly vyhrát a připisují tak tři body do tabulky.

FbK TJ Svitavy – EAV SK Jihlava

0:5

Branky za Jihlavu: 4. Levová (Vilišová), 18. Vytisková (Bednářová), 20. Bícová (Dolejší), 38. Kalinová (Bícová), 48. Bednářová (Krčálová V.)

Utkání začalo pro Jihlavu slibně, první gól vstřelila Barbora Levová, již ve 4. minutě. Zajímavostí je, že tato hráčka dala první branku zápasu, již ve třetím utkání v řadě. Dále skórovaly Vytisková a Bícová, do šaten se tak šlo za stavu 3:0 pro Jihlavu. Druhá třetina se nesla ve znamení přesilových her. Nejprve se vylučovalo z řad jihlavských hráček, o pár minut později rozhodčí potrestali Svitavy. Ženy dokázaly svoji početní výhodu využít už po čtyřech sekundách, trefila se Agáta Kalinová. Pátý gól poslala do svitavské branky Kateřina Bednářová. Celý zápas se hrál v mírně menším tempu, než jaké je běžně zvykem. Jihlava ani jednou za celý zápas neinkasovala a mohla se tak radovat z čistého konta. To je zásluhou především gólmanky Danny Václavků, pro kterou to byl poslední zápas a bude se v týmu nadále objevovat na pozici asistenta trenéra.

Další utkání odehrají ženy 28.10. proti Dačicím, kterým se ještě ve stávající sezóně nepodařilo získat žádné body a nachází se tak na posledním místě tabulky. Hrát se bude na hale v nedaleké Dolní Cerekvi od 16:00.

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *