Elévové v Moravských Budějovicích

30.10.2018 | Elévové | 0 komentářů

V sobotu 27.10.2018 se vydali naši Elévové, ve složení 8 hráčů a 4 hráček, na Ligu Vysočiny do Moravských Budějovic.  V brance se vystřídali Leontýna, Eliška, Maty a Čopy, které parádně připravila naše mladá trenérka – golmanka Danča.

Pár slov ke každému zápasu …

SK Jihlava – SK JeMoBu
1 : 9

První zápas proti domácímu celku. Jako obvykle rozkoukaní…rychlé přehrávání. Druhá půlka zápasu už lepší. Gólově se prosadil Oliver…

SK Jihlava – Florbal Telč Tygříci
4 : 3

Druhý zápas proti Tygříkům z Telče. V brance se představila Eliška. Zápas trošku nervóznější z obou stran. Zápas hodnotím jako nejlepší…Góly vsítili Oliver, Čopy, Míša a Leontýnka ze standartní situace.

SK Jihlava – Florbal Telč Lvíčata
7 : 1

Třetí zápas proti Lvíčatům z Telče. Do branky se postavil náš nejvíce omlácený hráč Maty. Opět předváděl parádní zákroky….Radost z gólu měli 2x Oliver, 2x Míša, Jirka, Kryštof.

SK Jihlava – SK Jemobu
2 : 14

Čtvrtý a poslední zápas na turnaji odchytal máš Čopy. I přes vysoké skóre svěřenci bojovali až do konce, předváděli svoji hru, kterou je učíme……a hlavně nikdo z týmů neřešil výsledek. Góly vsítili Oliver a Eliška.

Tento turnaj ukázal, že naši Elévové jsou parádně připraveni….Hrají si svoji hru, v zápasech se odráží tréninkové cvičení. Elévové jsou jedna parta, neřeší výsledky, vyhýbají se faulování, sekání a soustředí se na samotnou hru. Musím poděkovat naši trenérce Danče, která měla jako vždy rady pro děti….a děti ji přijaly mezi sebe…. Poděkovat musím i rodičům za parádní fandění.

Autor: Miroslav Tesař

0 komentářů

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *